Andlig hjälp – Räddnings cirkel – En Undsättning för Anden.

Andens händer

Andens händerBehöver andevärlden oss medium för att hjälpa andar/ själar på andra sidan med sk. Räddningar? Ja, ibland , men inte så ofta som de flesta tror.
Ett medium behövs oftast för att förmedla vad en ande vill få sagt till sina nära och kära i form av privat- sittningar eller storseanser.
Jag har ju redan pratat om ”hemsökta hus” i föregående blogginlägg (läs dem gärna) så kommer inte gå närmare in på just det.
I princip skulle det räcka gå till ett medium för att få rätsida på vad den anden vill som stökar i ett hem.

Andevännerna har ju berättat för oss att var gång ett människobarn dör, jublar de i andens värld, men vi gråter. De ser en glädje för vår ande att släppa den fysiska kroppen och allt vad jordelivet innebär. De har fest i andevärlden då anden förlossats ifrån det fysiska livet och det är något som jag vill lyfta fram.
Alla har en andlig ledare som följer var människa ifrån födelsen (redan innan födelsen, faktiskt) och det är också den som tar emot och hjälper individen över till andra sidan livet. Ingen lämnas vind för våg. I normala och de flesta fall sker detta smidigt och man brukar säga att det tar ungefär 3 dygn för anden att lossa hela sin energi från jordeplanet och förstå vad som hänt.

Ibland, dock väldigt sällan, har en del själar svårt att acceptera sin situation och det är dem som den andliga ledaren då för till en väl fungerande spiritualistisk cirkel, oftast trans eller fysiskt mediumskaps cirkel. Där får anden förklarat från fysiskt levande människor vad som hänt, nämligen att den är i anden och inte längre i sin fysiska form.
De flesta vet att de är i andlig form, men har ett trängande behov att framföra något budskap innan de kan släppa helt och fullt. Observera dock att detta sköts av andevärlden och är inget som vi medium kan styra. Det är andevärlden som avgör vilket mediums cirkel som är lämplig för uppdraget och inte tvärt om.
Alla dessa ”räddningar” sker lugnt och i villkorslös kärlek och jag lovar, inte ett öga är torrt i medmänsklighet i en sådan hjälp- aktion.

Ska här berätta några fall jag själv medverkat i:
En kort tid efter terrorist attacken på ”World Trade Center”, sade vi en fysisk seans på Ramsbergsgården. Två personer ifrån den olyckan kom igenom i seansen, med sin egen röst oberoende av mediumet i så kallad ”oberoende direkt röst ”. En var ett ungt pizzabud som inte hade hängt med vad som hänt då det gick så fort och han hade svårt acceptera det som skett. Men med mycket övertalning och kärlek ifrån oss alla i denna seans accepterade han det. Om jag minns rätt var en av deltagarna i seansen psykoterapeut, som pratade mycket med honom.
Den andra var också en ung man som arbetade på ett av kontoren i byggnaden. Han var nygift och hade precis blivit pappa, så för honom var förvirringen enorm då han förstod faktumet att han behövde lämna sin nya lilla familj. Vi fick lova honom att ringa hans fru och tala om att han var ledsen att han behövde lämna dem, men att han kommer följa dem i deras liv från andevärlden. Jag minns han sa; “så meningslöst” om det som hade skett.

Han talade med egen oberoende direktröst, direkt i rummet. Alla 40 personer hörde honom tala – oberoende av mediumet. Han gav sitt fulla namn, adress och sin frus namn och telefonnummer. Fanns inga missförstånd där vem det var och vart han ville få hälsningen till. Cirkelledaren tog efter seansen kontakt med frun och förmedlade det sagda, det blev en stor tröst i hennes sorg.
Seansen var väldigt emotionell och det var en fantastisk räddning! Inte ett öga var torrt.
En annan fysisk seans var där andevärlden förde fram en man, som nyligen hade dött och som trodde han var i en dröm. Han fick igenom vår cirkel tala med oss fysiska personer och vi fick honom att förstå att han inte drömde och den insikten han fick av att få det förklarat från oss hjälpte honom att förstå och den kärleken, när han fick sin insikt, kommer jag aldrig att glömma.
Fantastiskt! Han var så lycklig.

Har upplevt några fler men dessa är klart dem som gjort starkast intryck på mig och troligen på alla som var närvarande.
Allt sker i villkorslös kärlek och i övervakning från andevärlden som styr helandet och räddningen. Så går riktiga räddningar till i ljus och kärlek.

Skrivet av Jane Lyzell © Lyztran.com

12 thoughts on “Andlig hjälp – Räddnings cirkel – En Undsättning för Anden.

 1. Lena Sixtensson says:

  Vilka fantastiska historier <3 Det måste vara helt underbart att få vara med om en sådan upplevelse, att någon kommer igenom för att framföra sin hälsning och att det hörs av alla. Verkligen rörande. Mitt öga var heller inte torrt efter att ha läst detta.

  Kram Lena

 2. Lennart Chrunak says:

  Hej Jane!
  Nu kommer jag med en stilla “betraktelse” över Allhelgonahelgen. När jag arbetade vid begravningsbyrån var jag samtidigt kyrkvärd i Degerfors församling. När vi kom till ljuständningen efter de avlidna och när man kom till avlidna som den privata begravningsbyrån hade haft han Skojade jag då med att då ville jag blåsa ut dessa ljus. Allt efter som tiden gick fick jag svårare och svårare att vara närvarande vid dessa gudstjänster. Kände mig som en hund som inför ett fyrverkeri ville bara springa att ta skydd någonstans.
  Sedan jag blev medial går det bra att medverka vid dessa gudstjänster, för nu ser jag en fortsättning för alla själar.

 3. Diana cadier says:

  Fantastiskt……livet verkar ju så möe bättre i andevärlden…..varför då födas hit ner till planeten?Otroligt möe elände o hemskigheter överallt…..svält,katastrofer,sjukdomar,ondska som ofta MÄNNISKAN själv åstadkommer????det verkar ju värre än någonsin?Blir knasig av mina tankar,funderingar om det här?Kram.

  • Profile photo ofJane Lyzell
   Jane Lyzell says:

   Hej Diana
   Att få födas på jorden och dra lärdom av all dess mångfalt är en gåva som är fantastiskt för anden att få ta del av – därför är vi du o jag här – det är hur vi tacklar det vi upplever som utvecklar oss – tids nog kommer vi till andevärlden och då förstår vi utvecklingens väg på jorden – livet ska levas i kärlek fullt ut inte i rädsla i det som massmedia proppar oss fulla med – det finns faktiskt mer positiva människor på vår jord en negativa – fast de negativa uppmärksammas av massmedia – vilket är synd – genomskåda matrixen och lev fullt ut // tack för ditt inlägg //Jane xx

 4. Anna-Lena says:

  Fantastiska berättelser men nu blir jag bekymrad. Du säger att andevärlden skrattar när vi kommer dit och att vi gråter här på jorden när vi mister någon nära. Jag gråter självfallet när någon nära anhörig, vän etc dör och går över men jag håller ej fast vid det då jag vet att det har kommit hem. Jag vet att de har en annan uppgift dit det har kommit. Men som du skriver så låter det som att de tycker (i andevärlden) att det är okej med självmord då det bara väntar på att vi ska komma för då blir det glada?
  Har haft mycket suicid-tankar en längre tid och i omgångar i mitt liv och häromdagen var en mycket stark sådan dag där jag var på väg över till andra sidan men mina nära och kära här på jorden fick mig att tänka om. Kan säga att jag har förbannat andevärlden den senaste tiden då hela mitt liv har varit en kamp och det tycks ej ta slut. Jag är medial och pratar med de som gått över, så vad är det du menar egentligen?

  • Profile photo ofJane Lyzell
   Jane Lyzell says:

   Tack för ditt inlägg 🙂
   Nu skrev jag ju inte skrattar utan att andevärlden Jublar av medkänsla för dem som lärt färdigt sin läxa/utveckling på jorden. De vet vilken utmaning det är att vara människa på just jorden.
   Din tolkning om självmord blir lite olycklig och ingenstans har jag skrivit de orden.Det är aldrig okay avsluta liv oavsett hur – alla har sin utveckling att bära. Man löser inga problem med att avsluta sitt liv i förtid – man kan inte springa ifrån sig själv och det man inte tar tag i här får man ta tag i på andra sidan + all den sorg man åsamkat de nära o kära med att avluta livet. Så ingen bra lösning.
   Du verkar ju ha bra nära o kära runt dig som stöd med dina problem – mitt råd blir att även söka professionell hjälp för dina tankar – stort lycka till i livet och önskar dig snar bättring //Jane xxx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.