En stund i Meditation 💖

Hem Forum HĂ€lsa Meditation En stund i Meditation 💖

Visar 4 inlÀgg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  InlÀgg
 • #10514
  Profile photo ofSusanneSusanne Ekwall
  Deltagare

  Meditationen Àr alltid din egen upplevelse, din möjlighet för möten med nÀra o kÀra i dem mest kÀrleksfulla budskapen.

  I dag var det ingen bra dag, men nu Àr det en mycket bÀttre dag, fylld av kÀrlek i mÄnga möten med mina nÀra o kÀra.

  Min Meditation idag:

  NĂ€r jag gĂ„r in i min meditation vet jag aldrig vart jag hamnar – det förtroendet lĂ€mnar jag över till mina guider i full tillit.

  Den hÀr gÄngen möttes jag av en man, en mycket vacker man med ett stort inre ljus. Mötet var magiskt o fullkomligt, hans ljus var fyllt av bÄde det vitaste, gulaste, blÄaste ljuset tillsammans med flera harmoniska ljus-skalor, allt i ett skimmer av harmoni.

  Vi sÄg pÄ varandra utan ord, orden behövdes inte i den stunden. Han tog mig med till en plats dÀr vinden var klar, luften var lÀtt, ljuset var varmt, dÀr fÀrgerna dansade tillsammans, allt i en sakta böljande harmoni dÀr kÀrlek o glÀdje fylldes av hela universum.

  Han visade mig skönhetens enkelhet i allt samspel, lugnet, vÀrmen, kÀrlekens omfamningar vart jag Àn stod.

  Det Ă€r nu en grupp av 8 ljuspelare nĂ€rmar sig – dom skimrar i dess olika fĂ€rger nĂ€r dom nĂ€rmar sig – alla fĂ€rgerna Ă€r i harmoni – det glimmrar av glĂ€dje nĂ€r mötet Ă€r fullkomligt – jag hĂ€lsas vĂ€lkommen, tacksamt tar jag in all deras kĂ€rlek som ges till mig – hĂ€r finns fler av mina allra nĂ€rmaste nĂ€ra o kĂ€ra – jag förvĂ„nas över att just en av dom finns med i denna grupp men jag glĂ€djs av budskapet i all respekt.

  SprĂ„kets som anvĂ€nds Ă€r mer komprimerande ord av stor betydelse – “varför lĂ€gga energi pĂ„ onödiga ord nĂ€r det Ă€r betydelsen som Ă€r viktig” fick jag till svar – jag förstod pĂ„ en gĂ„ng.

  Det Àr nu dax för mig att fÄ ny information, men först ges jag Healing dÄ mina energier Àr för lÄga.

  Utan ord tar dom varandra i hĂ€nderna, nu har dom förslutit en cirkel runt mig, sakta rör dom sig nĂ€rmare mig dĂ€r i mittpunkten av cirkeln. NĂ€r jag nĂ„s, förs jag uppĂ„t liggandes med ansiktet uppĂ„t, det Ă€r nu jag nĂ„r en vibration dĂ€r min egen ande finns utanför mig – endast ett silverband finns emellan oss – min kropp (mitt tempel) badar i alla dess fĂ€rger, jag fylls av en lĂ€kande kĂ€rlek i den villkorslösa möjligheten, jag ges uppgifter i Healingens tjĂ€nst som jag tacksamt tar emot, jag kommer att ges mer o mer information om vad mina uppgifter bestĂ„r av.

  Min Ande förs vidare av min Ă€lskade Pappa som nu Ă€r en högt uppsatt lĂ€rare i den Andliga vĂ€rlden, han lyser av mĂ„nga skimrande fĂ€rger som har en viss betydelse i den andliga kunskapen. Han tar mig högt uppĂ„t, in i en annan helt oviss del av universum, det ljuset som Ă€r hĂ€r Ă€r sĂ„ stort, sĂ„ betydelsefullt, viktigt för alla som kommer just dit, hĂ€r finns sĂ„ mycket kunskap som jag inte Ă€nnu kan förstĂ„ – att fĂ„ bli visad till denna plats Ă€r en Ă€ra som jag tacksamt tar emot.

  Vi beger oss nu tillbaka till dem övriga för en Ätersamling dÀr jag ges fler budskap för min kunskap. Det Àr i all respekt som kunskapen ges, den Àr till mig för mina vidare steg pÄ min jordiska fÀrd.

  Det Ă€r nu jag fĂ„r min gĂ„va av den mest betydelsefulla av dom alla – hans ljus gĂ„r inte att beskriva i ord för dom bokstĂ€verna finns inte i vĂ„rt alfabet. KĂ€nslan Ă€r fullkomlig den kan bara upplevas.

  NĂ€r han strĂ€cker fram sin hand Ă€r det den vackraste skimrande förgyllda hand jag nĂ„gonsin sett, den Ă€r fullkomlig o rĂ€tt, han öppnar sin hand dĂ€r ligger en sten, den Ă€r sĂ„ fint slipad i sĂ„ mĂ„nga fasetter att jag nu förstĂ„r varje fasett, den Ă€r blĂ€ndande vacker (utan att blĂ€nda ögat) i tvĂ„ fĂ€rger som sakta rör sig inuti denna vackra skapelse – den Ă€r ljust blĂ„ nĂ€stan turkos o ljust lila med mörka strimmor invĂ€vda, allt i en kĂ€nsla av den vackraste levande diamanten som bara han kan ge.

  I just ögonblicket av överlÀmnandet sker nÄgot (vi anvÀnder inga ord, vi talar med kÀnslan o ögonen) jag för denna vackra fasetterade sten till hjÀrtat med min hand, dÄ sugs stenen in till mitt hjÀrta för att fylla det med förkunnanden av kÀrleken o dess stora betydelse. Hela min fysiska kropp o Ande fylls av ett ljus jag aldrig kÀnt eller förstÄtt tidigare.

  Det Ă€r nu jag givits budskapet – “jag Ă€r nu en ljuspelare fylld av förtroende i Healingens tjĂ€nst” Ă€r dom ord jag gavs.

  Straxt dÀrefter ger vi varandra tacksamhet för just detta möte, vi gÄr tillbaka för att Äter mötas vid nÀsta tillfÀlle.

  Innan jag gÄr tillbaka ser jag den vackra mannen gÄ uppÄt en gyllene trappa, han vÀnder sig sakta om efter halva vÀgen för att ge mig sina sista ord.

  “Var i kĂ€rleken till dig sjĂ€lv”//

  ——————————————

  En stund i meditation – det Ă€r inte lĂ€tt att Ă„terberĂ€tta en stark upplevelse i meditation. Det finns sĂ„ mycket mer under just denna stund, men det Ă€r svĂ„rt nĂ€r orden inte kan beskrivas.

  Den information jag fĂ„r Ă€r ju min sanning o det fĂ„r vi aldrig glömma eller ta bort, sen Ă€r det ju upp till oss sjĂ€lva vad vi ger till varandra – för min del Ă€r det viktigt att dela med sig Ă€ven det blir till en utveckling.

  Kram till er alla đŸ’–đŸ™đŸŒ·đŸ’–

   

   

   

   

  #10515
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Tack fina Susanne för du delar med dig – sĂ„ vacker upplevelse du haft <3

  Ja viktigt dela upplevelser med varandra , tack 🙂

  Kram Jane

  #10516
  Profile photo ofSusanneSusanne Ekwall
  Deltagare

  Tack Jane ❀

  Jag vet idag att fĂ€rgerna har en mycket stor betydelse – “att se med ljuset”  Förunderligt vackert nĂ€r fĂ€rgerna flĂ€tas samman som i en enda stor vĂ€v av samhörighet – jag blev bĂ„de berörd o “tagen pĂ„ sĂ€ngen” 😂 men jag följde med i allt det underbara – tilliten Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ viktig i meditationen. đŸŒ»

   

  #10522
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Ja tillit Ă€r allt – kram <3

Visar 4 inlÀgg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du mĂ„ste vara inloggad för att svara pĂ„ detta Ă€mne.