Förstå Kontakten Med Andra Sidan -1-2/9 –18

Hem Forum Mediumskap Medialitet Förstå Kontakten Med Andra Sidan -1-2/9 –18

Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av Profile photo ofJane Lyzell Jane Lyzell 1 år, 1 månad sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5808
  Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell
  Moderator

  1-2/9 – Förstå Kontakten Med Andra Sidan

  Vilket härligt gäng det blev som kom för kursen – tack alla som kom <3 – här kan du hålla kontakten med dina kurskamrater och även ställa frågor om kursen  som kanske dyker upp efter du kommit hem , eller delge dina egna reflektioner om kursen.

  Ser fram emot se er en annan gång – kram Jane 

  Beskrivning av kursen 
  ”Förstå  din kontakt med andra sidan – där våra nära och kära finns”

  Lär dig förstå tecknen ifrån de dina på andra sidan. En kurs i självhjälp att förstå och tolka tecknen som troligen haglar över dig men som du inte vågat tro på.

  ”Som erfaret medium leder jag dig i förståelse för hur just dina andliga vänner kontaktar dig. Vi gör även övningar för att söka deras kontakt under kursen. Du får med dig tekniker att fortsätta på egen hand hemma, så att du kan fortsätta ha kontakt med andra sidan. ”

  Efter att ha lett både medium och healing utbildningarna både på Ramsbergsgården och nu i Lyztran under många år så har denna kursen blommat fram, då Jane märkt att många sörjande sökare vill förstå mer om deras egna anhöriga i andens värld.

  Det är många sörjande som hoppar på mediumutveckling vilket de egentligen inte är ute efter. De vill förstå tecknen ifrån sina egna nära och kära. Alla kan ha en egen kontakt med sina avlidna, det gäller bara att förstå tecknen som de förmedlar till dig och det är det denna kursen går ut på. Att du själv ska förstå så du inte behöver gå till ett medium eller en kurs i mediumskap för att ha den egna kontakten med dina nära och kära.

  Vi rekommenderar att du har haft ett sorgeår och att du vill nu fortsätta kontakten med dina nära i deras nya existens i vetskapen om att livet fortsätter och kärleken mellan er gör det möjligt för kontakt. Våra nära och kära vill inget hellre än att få dig att sluta sörja dem som döda, då de lever och är mer levande en någonsin i sin nya existens. De vill vi ska fortsätta våra liv och leva fullt ut den jordevandring du har kvar. Tids nog möts ni igen och fram till dess vill de att du ska leva i vetskapen om att döden inte skiljer en åt. Döden är endast födelsen in i nästa existens av det eviga livet.

  #5809

  wenche molthon
  Deltagare

  Tack för en fin kurs helg ?

  Fina minnen och fina vänner har förgyllt Min  helg ❤️

  Härlig mat som alltid?

  Nyss kände jag en Rosendoft i vardagsrummet som jag tolkar som en positiv känsla uppmuntran med min kur helg?

  #5810

  Helen Eriksson
  Deltagare

  Tack även från mig till alla er som jag fick möjlighet att möta i helgen. Även om inte prestationen var på topp så har jag ändå lärt mig lite mer om vad det är jag upplever när jag känner olika typer/känslor av vibrationer. Det är jag väldigt tacksam för.

  Nu ska jag träna en kvart varje dag med CD skivan jag köpte. Förhoppningsvis så är det då ännu tydligare vad jag upplever när jag kommer tillbaka till healingen i oktober. 🙂

  Tack till Jane och Joel för att jag fick komma till ert hem och lära mig mer om mediumskap och dessutom äta av er goda mat.  Vi syns om några veckor igen.

  • Det här svaret redigerades 1 år, 1 månad sedan av  Helen Eriksson.
  #5812
  Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell
  Moderator

  Härligt Wenche <3

  #5813
  Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell
  Moderator

  Helen , det märktes inte att du inte skulle vara på topp 😉 – träna på nu tills vi ses snart igen <3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.