Möte med min andliga ledare

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10839
  Jenny Ljunggren
  Deltagare

  Hej! Har precis gjort klart kursen och den kändes väldigt bra. Jag träffade min ledare nedanför en brant nedförsbacke vid en sandstrand, nära vattnet. Hon stod i mörka kläder och huva. När jag kom nära så tog hon av huvan och såg väldigt glad ut. Hon sa att hon är min andliga ledare. Hon sa att jag kan välja att leva mitt liv som på ett stilla hav eller ett med lite högre vågor. Vi kramades och pratade glatt. Som gamla vänner. Fick sedan en fin glänsande ring ur en smyckespåse.

  Vid den kortare intoningen ser jag vibrationer av ljus när hon kommer nära. Eller att det ljusnar i det mörka och sveper fram och tillbaka. Känns lite som att det gungar till på stolen ibland. Känner att det pirrar i olika kroppsdelar. En känsla av att det är trångt/tight omkring mig när hon är nära.

  Tack för kursen 😊 tar gärna lite feedback kring dessa upplevelser  🌸✨

  Mvh Jenny

   

   

  #10840
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Vad härligt möte du haft med din andliga ledare 🙂 Jätte kul det gått så bra för dig och att du gillade kursen. Håll nu i och gör intoning 10 minuter varje dag för att stärka det andliga bandet er emellan.

  Dina vibrationer av ljus och det övriga du känner är ditt och din andliga ledarens signal system så du lär dig när din ledare är dig nära 🙂

  Ha en fin midsommar som förresten är naturandarnas högtid har man tur kan man se dem i midsommartiden

  Vänligen Jane

  https://www.lyztran.com/2019/02/26/varens-och-naturvasenas-ankomst/

  • Det här svaret redigerades för 3 veckor, 4 dagar sedan av Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.