Skapa Harmoni i fysiska cirkeln

Hem Forum Mediumskap Fysiskt Mediumskap Skapa Harmoni i fysiska cirkeln

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1538
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Att skapa de bästa förutsättningarna för Harmoni i en fysisk cirkel är att alla har kunskapen om hur 🙂
  Cirkelns mål och vad man sitter i för fysiskt cirkel.
  Gör klar regler för cirkeln och förutsättningar för att nå dem .
  Gå in i cirkeln i villkorslös kärlek i mötet med ande vännerna och vetskapen om att de är där även de gånger det tycks som de inte händer något.
  Räkna med att det tar åratal att utveckla det fysiska mediumskapet och då menar jag inte 1 år utan kanske 10-20 år – men det är oväsentligt hur lång tid det tar och det gäller för deltagare att ändå sitta där i harmoni och glädje med ande världen.

  Sången i en fysisk cirkel är för att ni ska bygga harmoni sins emellan deltagarna – andevärlden har redan harmoni. Er Harmoni är kraft för cirkeln- utan harmoni ingen kraft. Låt inte sången bli en prestations ångest att sjunga fint – alla kan sjunga och alla bidrar med sin sång från hjärtat, det är det som är viktigt, att ande vännerna får höra era röster. När ni kommit till att ni känner samklang i sången och ni är ett med den då har ni uppnått harmonin.och ni känner som er egen kropp löses upp i atomer nästan 🙂

  Bättre sjunga sånger ni kan och är säkra på en att försöka sjunga många olika som ni är osäkra på. Andevärlden har inga krav på vilka sånger ni väljer – men självklart sådant som lyfter era egna hjärtan är att föredra.

  Håll fokus på cirkeln och andevärlden och uppmuntra dem och dina cirkeldeltagare i kärlek och glädje och uppmuntra ande vännerna med vad du upplever fysiskt – hjälp ande vännerna förstå ni observerar deras försök att bryta igenom världarna. De kan inte höra sina egna röster eller fenomen hur starka de är för er.( de är andar utan fysisk kropp de använder sitt sinne/tanke för att manifestera det fysiskt i er cirkel)

  Och viktigast sitt i tacksamhet och ödmjukhet att ni får ynnesten sitta där i samarbete med Ande världen !

  OBS
  Undvik ifrågasättande eller negativt prat eller tänk under cirkeln och lämna vardagen utanför.- kan du inte undvika det lämna då platsen till någon annan, då är du inte rätt person i just den cirkeln. och det kommer aldrig bli harmoni.

  Stort Lycka till <3 //Jane

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.