Söka Fysiskt mediumskap /Medium

Hem Forum Mediumskap Fysiskt Mediumskap Söka Fysiskt mediumskap /Medium

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3943
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Till alla som söker fysiskt mediumskap och medium ibland de offentliga aktörerna – var väldigt kritiska och ifrågasättande – svälj inte allt de påstår att de kan – de sanna aktörerna behöver ingen reklam eller försök att visa de är äkta – sanningen behöver inte reklam offentligt ! De som vill synas offentligt har en ego agenda !!!

   

  I dag figurerar det en hel mängd med  både trans och fysiskt mediumskap på den öppna marknaden vilket den absolut inte bör finnas – trans och fysiskt mediumskap är inget för den stora massan, utan bör uppvisas i samklang med ande världen med inbjudna gäster av ande världen. Det handlar inte om vem som är det bästa trans medium eller Fysiskt mediumskaps medium i världen där ute – det handlar om vem som kan bära fram sin uppgift och gåva på ett värdigt sätt till hjälp för sörjande. Alltid en helande process i alla former av mediumskap .Det får inte bli en cirkus som det tyvärr ofta blir då egot styr .

  //Jane

  #3947
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Det är mycket utländska fysiska och trans medium som väller in över gränserna så var vaksamma allt är inte guld som glimmar .

  #4908
  Profile photo ofelinjudithElin
  Medlem

  Hej! Nu är jag ny här så jag hoppas jag gör rätt nu.

   

  Jag undrar – vad menas med fysiskt mediumskap/trans egentligen?

  är det att andevärlden manifesterar sig i mediumet? Eller liksom runtom?

  (Kanske dum fråga detta)

  mvh elin

  #4909
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Hej Elin och välkommen inpå forumet 🙂

  Det finns inga dumma frågor ! 🙂

  Fysiskt mediumskap = Det mest avancerade mediumskap man kan hålla på med och få levande samtidigt medium i världen har gåvan för just fysiskt mediumskap och kan demonstrera det offentligt, en handfull ungefär.

  Att uppleva fysiskt mediumskap i en seans är att : Se, höra, känna och Lukta fysiskt – alla som är med ska uppleva samma sak med sina fysiska sinnen samtidigt.  Man hör andevärlden (alla) eller ser , eller känner…..osv

  igenom ectoplasma  som bildas ifrån mediumet och ande världen kan andarna återskapa sin kropp, eller röst för en stund i rätta seans förhållanden.

  Man kan säga anden får låna ett fysiskt material för att synas och höras – du kan läsa mer om fysisk mediumskap här

  https://www.lyztran.com/bra-att-veta/de-olika-mediumskapen/   

  Trans mediumskap = då andevärlden talar igenom ett medium eller ger healing. du kan läsa mer om det i länken jag gav också:

  Hoppas det reder ut begreppen lite för dig 🙂 //Jane

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.