Tolkning av gåvan

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10631
  Maria Stenholm
  Deltagare

  Hej, nu har jag genomfört första kontemplationen och jag kände igen honom (kände hurdan såg ut) sedan tidigare. En extremt lång och äldre man med med långt hår och skägg och vit kaftan. (Påminner om figuren Gandalf i tolkienberättelserna). Mötet var mycket känslosamt som det brukar.
  När jag skulle gå min gåva hände något märkligt. För mitt inte kände jag starkt ordet nyckel, men när jag fick den i min hand var det en gammaldags ”passare” eller möjligen en sextant som man har när man tar ut positioner på kartor alt. navigerar med stjärnorna som riktmärke.
  Min spontana tanke att det handlar om vägledning som är gåvan. Hjälp att att navigera? Kan det stämma.
  Vore superglad för lite input.

  #10632
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Härligt Maria

  vist betyder det det – det är din tolkning av gåvan som är riktig – din andliga ledare vet hur ditt sinne tolkar – spännande 🙂

  #10633
  Maria Stenholm
  Deltagare

  Tack Jane 🙏🏻
  Jag och min vägledare, träffades utomhus i ett mörker  som vid sen kväll/natt och satt vid en eld. Kanske även det symboliskt…kring livssituationen just nu och elden jag upplevde från healingen i söndags.

  Väldigt spännande är det här.

   

  #10634
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Ja allt du upplever har en betydelse 🙂 Ja vist är det spännande när man lär sig lyssna 🙂

  #11285
  Maria Stenholm
  Deltagare

  Hej, jag genomförde precis en kontemplation efter flera månader.
  Tårarna rann under hela stunden av den underbara känslan som uppstår när man känner sig villkorslöst älskad av sin andliga guide. Började redan utanför porten av bara vetskapen om mötet.
  Idag kunde jag inte förnimma platsen utan var omringad av lila färg och lila/rosa ”ljudbollar” som susade förbi mina ögon emellanåt. Jag kunde inte heller se min ledare, men kände hans närvaro. Gåvan jag fick idag var en stor  gammaldags  nyckel  i mörk lite rostig metall (3-4 dm lång). Jag fick känslan av att jag nu skall ”låsa upp” gammal inte visdom/kunskap  för att komma vidare. (Känner att jag stått stilla i livet nu under ett bra tag). Låter det rimlig?
  Jag upplevde det svårt att lämna min guide på vägen ut och drogs tillbaka som ett utsträckt gummiband. Segt att gå framåt och ut ur min väldiga träport.
  //Maria

  #11287
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Moderator

  Hej Maria – det låter som en bra tolkning – många kan känna det är svårt lämna sin guide och den villkorslösa kärleken – men ett måste ha i vetskap att ledaren alltid finns nära en då 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.