Utdrag ur Transdemonstration den 26 sep-21 – Med ”Läraren”

Hem Forum Mediumskap Transmediumskap Utdrag ur Transdemonstration den 26 sep-21 – Med ”Läraren”

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13257
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Deltagare

  Utdrag ur Transdemonstration den 26 sep-21 – Med ”Läraren” en Ny transkommunikatör från andevärlden men gammal i  Janes andliga och Mediumistiska team. (trevligt med nya kommunikatörer som inte framträtt i tal förut )  Läraren talar om cirkelns vikt i utveckling för transmediumskap.

   

  Det är jag som är Läraren – angenämt få komma igenom så här . Jag har kommit i alla fall för att tala lite mer om mitt lärande . Det är jag som är den som hjälper instrumentet under lektionerna – så jag ser en del potentialer vilket jag tycker är bra.

   

  Men det jag ser också det är brist på dedikering , det finns väldigt mycket vilja men det är ju också det där att man ska ta sig över tröskeln och kunna komma fram till det resultat som krävs för att utveckla just detta mediumskapet (transmediumskap) Ni har lite för lite tilltro till er själva så ni behöver stärka den tilltron bättre så n i förstår att ni kan om ni bara vill . Om ni stänger er i er föreställning att det inte kommer att gå att finna deltagare (till cirkel) Då kommer det inga deltagare till er heller, för att fortsätta att utveckla er i cirkelarbetet.

   

  Ni måste vara öppna och be oss från andra sidan att hjälpa er att leda er rätt i rätt riktning. Tänk inte bara i en form att de ska komma på ett sätt utan öppna upp för att det kan finnas många andra sätt att dra till sig cirkeldeltagare. Och som jag redan har sagt igenom mitt instrument(på lektionerna) så är det kanske inte alltid så bra ha de närmsta nära vännerna och idag finns det ju hur många sätt som helst att söka cirkeldeltagare. Ni kan till och med sätta upp en lapp på affären om det skulle vara så. För idag är människorna mer andligt intresserade en vad ni kanske tror. Och det finns dom som gladeligen skulle vilja sitt med för att hjälpa och att få inblick sitta med i en sådan cirkel.

   

  Det finns ju också de här apparaterna som ni har, datorerna där ni kan gå in på olika forum och söka cirkel deltagare, Jag vet att instrumentets egen grupp både här och på FaceBook där kan man också söka cirkeldeltagare så det behöver inte vara så komplicerat. När det är moget, när ni mognat in i det , jag vill säga till er att ni måste själva ställa er frågan !  – vill jag verkligen det här ? Vill jag utveckla mig ? Vill jag stå som ett instrument för oss i andevärlden ? Är det detta som du verkligen vill ?  Eller har du inte tänkt att dedikera dig ännu till att göra det ?  Så ansvaret ligger egentligen hos dig själv och din dedikeringen till ditt arbete som vi vill att ni ska utföra.

   

  Så om ni bara själva frågar er själva först på vilket sett de må vara ni ska utveckla er så kommer vi att hjälpa er. Och ni kommer att komma till den lösningen så ni hittar er cirkel.

  Men om ni bara sätter problem i erat sinne att det inte kommer att fungera och då kommer det heller inte att fungera och vi kan tyvärr inte utveckla er då .

  Så ni får vara lite mera aktiva för att komma någon stans även fast ni kan tycka det är hopplöst .

   

  Det finns ju även ett forum på instrumentets egen hemsida att söka cirkeldeltagare så var inte oroliga för att de inte ska komma några om ni själva har dedikerat er till det så lovar vi att de kommer cirkel deltagare till er. Se inte hindren utan se möjligheterna skulle jag vilja säga.

   

  Tack för ordet – Adjö då

  Transdemonstration 26 sept -21 – Medium Jane Lyzell   ©

   

   

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.