Vem är det som är på besök från andra sidan

Hem Forum Allmänt Frågor och diskussioner kring Forumet och Medlemskapet Vem är det som är på besök från andra sidan

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av Profile photo ofJane Lyzell Jane Lyzell 2 år, 9 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1896

  Lever med mina tre katter ibland får jag besök från nära pch lärs från andra sidan.Får även hjälp med vardagliga fråger från dem samt mer djupare frågeställningar.Har varit medial sen barn då jag fick se de som har lämnat oss.Men har sen en tid tillbaka blivit väckt på natten ett antal gånger.Mina anhöeiga som kommer pratar ofta med katterna och de kan hålla långa diskutioner.Men när denna kommer som jag ej vet vem det är tityar de bara och kommer närmare mig.Får en känsla av att vara ledsen fast jag ej är det.Det verkar som det är något det vill förmedla men tyvärre får jag ej till den informationen.Finns det någon här som kan se eller känna vem det kan vara.

  #1897

  Har alltid en känsla av en närvaro. Denna påtagliga närvaro kan man ge ett namn och även föra en dialog med. Men egentligen så sker det inget informationsutbyte på den språkliga nivån. Upplever man det så så är det tolkningar utifrån den egna personliga referensramen av kunskaper och minnen.
  Den egentliga kontakten sker utanför sinnenas räckvidd. Vill kontakten inte avslöja sig, så är det så det är.

  #1901
  Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell
  Moderator

  Det var ett bra Svar Christer – vist är det så och ibland får man ge sig till tåls och vänta.

  Carina det troliga är att det är någon när o kär som du har en stor sorg och saknad efter som håller sig på avstånd för att inte strö salt i din egen sorg, någon som kollar läget om du har kommit igenom det värsta . //Jane

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Ämnet ’Vem är det som är på besök från andra sidan’ är stängt för nya svar.