Vita Vargen – visa ord under transdemonstration Lyztran 26 sep-21

Hem Forum Mediumskap Transmediumskap Vita Vargen – visa ord under transdemonstration Lyztran 26 sep-21

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13253
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Deltagare

  Vita Vargen – visa ord

   

  Jag har kommit för att tala

  Vi är glada att ni har samlats och satta på utvecklingens väg

  Se er själva som det fina ni är, försök att alltid vandra i hjärtat och skala bort så mycket ut av erat ego så mycket ni kan. Se edra medmänniskor som systrar och bröder som hjälpare till er att förstå er själva men också att ni är hjälpare till andra så och dem också ska förstå dem själva .

  Se att ni alla hör ihop att ni är ett med varandra, ett med skapelsen. När ni förstår att ni alla hör ihop så är det viktigt att stärka och  rädda allt som är och vårda allt som är – låt inte era sinnen förgiftas av negativa tankar, både om er själva och om er syster och broder . försök eliminera det negativa och fokusera på det som är positivt i ditt liv .

   

  Se alla möjligheter fokusera inte på dina begränsningar. Det är du som gör det möjligt eller omöjligt för utveckling det är dina tankar som gör saker och ting möjliga eller omöjliga. Sträva alltid framåt i det högsta bästa. Låt solen visa vägen när du vaknar om morgonen så låt solens strålar stråla in i dig och din själ för att visa dig att dagen har bara börjat. Vandra sen dagens fylld av solens ljus som visar dig vägen du bör vandra , låt inte molnen skingra ljuset kommer det moln in i ditt liv så vet att solens strålar skingrar molnen – se molnen som en utveckling att åter lära att se klart och se ljuset. Sen när kvällen kommer låt stjärnorna vägleda dig att även om det tycks mörkt om natten så finns det alltid stjärnor som lyser upp himlen så också i ditt eget liv. Om du tycks vandra nattetid kom då ihåg att stjärnorna vandrar dig bi .

   

  Det är vad jag vill säga .

   

  Transdemonstration 26 sept -21 – Medium Jane Lyzell   ©

   

   

  • Detta ämne redigerades för 2 veckor sedan av Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell.
  #13255
  Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell
  Deltagare

  Här en bild jag målade efter ett inre möte med Vita vargen för nu över 20 år sedan

  • Det här svaret redigerades för 2 veckor sedan av Profile photo ofJane LyzellJane Lyzell.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.