Allt det här får du ta del av som medlem - Helt Gratis

Test För Healing & Medialitet * Vägledda Övningar/ Meditationer * Inspelningar från bla Trans- sittningar * Artiklar * Forum * Roliga historier * Videoklipp/ Filmer * Citat/ Dikter/ Tankar/ Visdomsord * E-Häften

Medlemsforum

Du får tillgång till vårt medlemsforum, där du kan diskutera med andra medlemmar och ställa frågor. En perfekt mötesplats för likasinnade att dela sina intressen. Bli medlem och börja diskutera nu!

Testa Dina Mediala/ Helande Förmågor

Här kan du testa din potential för olika mediala gåvor så som  klarseende förmågor, synsk och/  eller psychic/siarförmågor, andlig konst, inspirerad skrift, mentalt mediumskap, klart seende, hörande och kännande, healing, trans och /eller fysiskt mediumskap.

Test både för mediala förmågor och för healingförmågor.

 

Övningar - Meditationer - Inspelningar

En kategori, där du kan lyssna på inspelningar med där andevärlden svarar på frågor genom transmediumskap. Du kan lyssna på övningen "Stärk kontakten med andlige ledare".
Där finns också den mycket populära meditationen "Stärk Din Ande & Ditt Andliga Ljus", av och med Jane Lyzell.

Många har skrivit till Jane och tackat för att vi lagt upp den här meditationen, som redan har hjälpt många att stärka sin ande och slappna av bättre i sin vardag. Det här är Janes egna ord om meditationen:

Min gåva till dig
Att stärka sin ande är hjälp till självhjälp för både ditt andliga inre och som stark ande blir vardagen ljusare och du blir stark i ditt fysiska jag. En stark ande är att bygga sin medialitet på. Lyssna och njut av den fantastiska musiken och det andligt inspirerade orden.

I ljus och kärlek Jane Lyzell

Artiklar

Massor av intressanta och innehållsrika artiklar som ger dig vägledning och inspiration för din andliga och personliga utveckling.

Det här är en guldgruva för den som har ett intresse inom spiritualism, andlighet, personlig utveckling, mediumskap och healing.

Och det bästa:

Artikelarkivet blir bara större och större med mer och mer inspirerande information och historier för varje månad som går!

Citat/ Dikter/ Tankar/ Visdomsord/ Recept/ Roliga Historier

Här får du ta del av en hel del extra material som också det på olika sätt kan inspirera dig.

Vi lägger med jämna mellanrum ut nytt material under dessa kategorier för att både lätta upp stämningen, ge dig en filosofisk tankestund och ta del av de recept som vi själva använder på våra kurser.

Videoklipp/ Filmer

Här finns en blandad kompott av klipp och hela filmer/ dokumentärer som vi rekommenderar er att ta en extra titt på.

Här finns både lättsamt material och en del mer djupgående inslag.
Du hittar även våra egna producerade inslag, som till exempel "Spiritualismens Eldsjälar Genom Tiderna", av och med Jane Lyzell.