Om Lyztran

 

prov3Vi som grundat och driver Lyztran heter Jane Lyzell, spiritualistiskt medium och Joel Strandberg, qigonginstruktör. Namnet är en sammansättning av våra efternamn, men det har även betydelsen av att "lysa upp", "upplysa" och "höra upp". Det vi erbjuder vänder sig till dig som har ett intresse inom spiritualism, mediumskap, healing, hälsa och andlig filosofi. Lyztran utvecklas från grund och tradition, framförallt från den svenska spiritualistiska historien, samtidigt som vi står för ett nytänkande i vår ständiga utveckling.

Lyztrans innehåll och verksamhet är till för dig, för att det ska hjälpa dig att utvecklas, få svar på frågor, ge inspiration och att vara ett positivt inslag i ditt liv. Vi eftersträvar att leverera så hög kvalitet som möjligt inom de kunskapsområdena vi arbetar med och det vi erbjuder. Detta är vårt mål och syfte.

Tidigare fanns vår centrala punkt för vår verksamhet på Ramsbergsgården, som under många år var Sveriges stora knutpunkt som spiritualistisk kursgård. Efter 12 års drift av densamma, så har vi nu sålt och valt att gå vidare. Vi kommer stället att nu kunna lägga mer tid och energi på att utveckla Lyztran, som blir centrumet för vår fortsatta verksamhet.

På denna webbplats så har vi även en medlemsportal, som är helt gratis att vara med i. Du får där tillgång till bland annat högkvalitativa artiklar om spiritualismen, olika medium genom tiderna, studier inom healing, hälsans aspekter i förhållande till vårt andliga liv, filosofiska och andliga inslag som berör, påverkar oss positivt och som inspirerar.
Läs mer om medlemsportalen här>>

Om Jane Lyzell  

jane_lyzell_mediumJane Lyzell arbetar som och är certifierat spiritualistiskt medium, medial vägledare och andlig healer, samt huvudlärare/ utbildningsansvarig på Lyztran. Hon har över 30 års erfarenhet av healing och mediumskap. 

Jane, som växte upp i en ateistisk familj, upplevde andevärldens närvaro under hela sin uppväxt och har sedan barnsben varit medial och mediumistisk. När hon senare i livet fann Ramsbergsgården hade hon hittat "hem" och det kom sig sedan att hon och hennes man fick privilegiet att driva Sveriges äldsta spiritualistiska kursgård under 12 år.

Jane brinner för våra svenska och nordiska medium som har vandrat jordelivet före oss. Hon lägger därför väsentlig tid på eget studium och skrivande inom området svenska/nordiska medium, mediumskap och healing. En del av det kommer i bokform. Utöver detta spenderar hon även tid på att skriva artiklar, och i tidningen "Året Runt" har hon under ett decennium svarat på insändarbrev om allt från oförklarliga fenomen till borttappade saker.

Hemcirkel arbete är viktigt för mediums utveckling anser Jane och har själv suttit i sin egen i 17 år. 

Jane är utbildad av Colin Fry, England, världskänt mental, trans och fysiskt medium. Hon uppbär medium-, healing- och lärarcertifikat från The International College of Spiritual Science & Healing (ICSSH) och Colin Fry.

Förutom de certifikat hon erhållit från Colin Fry, så har hon även, under 12 års tid, medverkat som assisterande lärare till Colin, under alla hans besök i Sverige och Ramsbergsgården. Numera driver Jane " Lyztran", där hon håller clairvoyanta storseanser, ger konsultationer och kurser i spiritualism, medialitet , mediumskap,healing och andlig filosofi, andlig konst och encaustic art. Hon reser och verkar även runt om i landet.

Om Joel Strandberg  

joel_strandberg_qigongJoel är huvudansvarig för webbportalen och webbplatsen Lyztran.
Han tar också hand om frågor kring bokningar och administration.

Joel är även Qigong-läraren och är ansvarig för frågor kring hälsobefrämjande träning. Han har i flera år studerat Qigong under Michael Tse och Tse Qigong Centre samt utbildat sig i både Sverige och England. 

Han verkar även som cirkelledare till Jane i trans– och fysiskt mediumskap och är delaktig i de kurser som handlar om personlig utveckling och där det är viktigt att finna metoder för utvecklande av mer energi och bättre hälsa.