Medial Upplysning

Vår uppfattning och rådgivning inom det mediala och andliga – sett ur ett spiritualistiskt synsätt.

På grund av allt flum och lurendrejeri som fluorerar just nu i vår bransch område så känns det nödvändigt att gå ut med denna skrivelse. Både för den enskilde medialt intresserade som vill utveckla sig och den enskilde konsumenten, som nyttjar tjänster inom detta område.

Etik och moral saknas ofta – och det försvaras ofta med ”Ingen vet sanningen – alla har rätt”
Jag kommer nu att säga så här, det är totalt fel. Visst finns det ramar och regler inom andlighet och medialitet men få verkar bry sig om att leta efter dem. Det är de universella andliga lagarna, som följer naturlagarna. I stället följer de sina egen skrivna lagar i tron eller okunskap eller girighet att de gör rätt utefter eget huvud  och vi har flower power hierarki.

Om vi ska kunna få andligt, medialt arbete rumsrent så behöver vi rensa ut allt flum! Ska vi någonsin kunna få in healing på våra sjukhus, så måste man förstå allvaret i gedigna utbildningar. Likaså om vi ska kunna höja kvalitén på våra medium.

Det första jag skulle vilja säga till er alla är; ifrågasätt allt, tro ingenting förrän ni fått bevis på att det stämmer och att det är sant! Sök referenser och be om skrivet material om produkter, skolor, medium, healers mm. Ta reda på deras bakgrund, x antal år i utveckling och för vem de själva gått för. Om de själva sitter för utveckling (i egen cirkel för sin egen medium utveckling) och vidare skolning. Alla äkta medium är födda med Gåvan. De seriösa låter sedan i vuxen ålder utveckla sina gåvor för att förstå den! Alla former av sk naturbegåvade eller själv utvecklade medium, innebär ett medium som inte har skolat sin medialitet i cirkel eller via mentor. Detta kan bli rena rama vilda västern utan etik och moral i ryggraden!

Nu när jag sitter och ska börja skriva detta så blir det ganska klart vilket brett område detta är – så jag får specificera upp det så gott det går.

1 . Mediala och Andliga mässor av olika slag
Något som många kommer i kontakt med som ett första steg in i den andliga och mediala världen – både som konsument och som nyandlig företagare.

Dessa är som vilken marknad som helst där endast mammon (pengar) talar. Få är där av rätt anledning! Låt oss hoppas det finns någon. Vi har själva medverkat på en del sådana just för att försöka vara motvikt till allt konstigt som fluorerar där och vi har sett skrämmande exempel på sk healers som ser ut som de får någon kosmisk extas när de healar andra i auran. Så kallade schamaner som ”trans- trummar” sina klienter som ser ut som om de ska spy när de är klara. De har alltså inte ett psyke som klarar denna påverkan. Så kallade ”Trans- healers” (Trams) som flaxar med armar som väderkvarnar och tror de gör andlig kirurgi. Så kallade transmedium som kanaliserar alkoholiserade eller andra mindre utvecklade sk. jordbundna andar, annars är det de själva. Att  hålla en trans- demonstration passar sig inte under dessa förhållanden då trans är oerhört beroende av harmoni! Så det som hålls så blir trams- demonstrationer! Vanliga så kallade medium som gör storseanser – där det är så undermåligt så man som medium tappar hakan! Inga bevis alls utan andliga meddelanden som kan vara vad som helst och från vad  som helst.

Olika tarot läggare som har så många sittningar så de inte hinner gå på toaletten ens. De är så slut i huvud och kropp så de inte vet vad de svamlar om. Att inte låta sig ta rast är dumdristigt och inte hälsosamt för någon! Sk. medium och andra mediala som sitter där och ger mediala sittningar i ett enda virr- varr av energier. Inte ens ”en liten ande” kan komma igenom alla dessa mobiltelefoner, annan elektrisk apparatur och havet av människor tillsammans, på så liten yta! I bästa fall läser de medialt (psychic). Sen får vi ju inte glömma alla ängla- rådgivare och  ängla- healers, orakler, häxor, jordstrålningar, olika alternativa läkande former,  mm och allt annat mish mash som säljs som undergörare . Silvervatten och guldvatten, violett vatten, ängla- teer. Mediakment för än det ena det andra. Olika stavar med olika hjälp områden för massor med pengar som ska hjälpa i oftast fysiskt helande. Kristaller och amuletter, rökelser, aura foton, själs bilder, ja,  nämn det som inte finns där! Många utav dessa mäss- utställare livnär sig på att åka runt på dessa mässor och man hör dem vid stängning och nedpackning säga;  – Ja, då syns vi i nästa stad, nästa helg! Så de har alltså sett en marknad i detta att tjäna pengar. Är det så det ska vara, när man ska vara andlig och hjälpa människor i sorg eller andlighet!? NEJ!

Som konsument  på dessa mässor!
Var beredd på att du själv troligen har mer kunskap och medialitet än de som sitter där. De är oftast nybörjare/ nyandliga som vill ut och göra reklam för sin verksamhet, om de inte tillhör dem som har det som levebröd att åka runt, men de är oftast penning galna och har inga skrupler. En del är rena charlataner – så välj noga vem du går till och ta allt som sägs med en stor nypa salt! All medialitet och psychic (läsa av i auran) tolkas igenom den som är tolkare – igenom den hjärnan och medvetande, så är det i dessa fallen troligt att det mesta kommer ifrån tolkarens egen hjärna istället för ande världen. Det finns inga snabb fixar i medialitet eller mediumskap – de som vill göra det gällande ljuger, eller talar i oförstånd och okunskap!

Andliga och mediala Forum på internet, öppna eller stängda?
I alla former är också detta något som många nya möter först!
Man kan säga att samma saker gäller här som för mässor (se ovan). Personer öppnar olika sajter i deras egna intresse och tyvärr saknas oftast kunskapen. Så forumen blir aldrig mer kunskap i än vad sajt värden besitter/ eller forum ägaren/ moderatorerna.
Det blir mycket  hierarki på dessa forum och grupperingar – vilket kan bli mycket olyckligt och många gånger gå över styr. Etik och moral verkar vara sällsynt och det är inte heller ovanligt med mobbning av enskilda användare som inte tycker som forumet! Förföljelse av medlemmar i arga pm (personliga meddelanden) eller till och med stalking, vilket gör att många mår psykiskt dåligt! Skeptiker fokuserar mycket på andliga och mediala forum för att just raljera och förstöra – vilket också är en bidragande orsak till konflikter på forum och så kallade ”Internet- troll”.
Många användare har olika bokstavs kombinationer, vilket inte underlättar det skrivna ordens tolkningar eller annan problematik som tex alkohol mm.
Finns naturligtvis fina forum – där det råder harmoni – men det är sällsynta så välj noga!
Rekommendation; bli med i ett forum där sajt värd/forumvärd och moderatorer är tydliga med sina riktiga namn och deras egen kunskap/utbildningar – sajt /forum värdar med dolda nic- namn, var vaksam!

Vår övertygelse om forum är att om alla är öppna med vem de är och inte gömmer sig bakom anonyma nic så skulle det vara betydligt trevligare klimat ute på nätet och forum kunde bli en fin upplevelse för alla!
(Människor har en tendens att bli elaka varelser bakom dolda nic- namn – vilket visar hur mycket hat och aggressioner, missunnsamhet, avundsjuka mm. en del bär på. Skrämmande!)

Andliga och mediala böcker, tidskrifter, internet artiklar, bloggar etc….
Brukar ju följa sig naturligt om man som sökare, söker vidare. Tänk på att det endast är författarens sanning – och inte den ultimata sanningen för att det skulle vara så! Detta är endast det mediumets eller den författarens upplevelser präntade i en bok. Låt ditt eget hjärta känna in vad som harmoniserar med dig själv och vilket du känner känns rätt. Alla har vi vår egen unika sanning inom oss och det är det man bör sträva efter att utveckla – det som är du! Alltså inte bli minikopior av någon annan eller något annat!

TV och annan massmedia
Har tyvärr stor genomslagskraft och är underhållning, inget annat! Så de andliga och mediala program och personer ni ser där – ta det med en stor nypa salt. De som figurerar där (inte alla) har ju behov av att synas i TV. Och de blir oftast kändis status och guru varning över det. Människor tror det är som det visas på TV (tv är sanningen för många), vilket är olyckligt och vilseleder många människor som sen ser sig involverade i något som de trodde var bra från början vilket visar sig fel! Vi i Sverige har tyvärr inte undersökande och bevisförande mediala program och det efterfrågar vi- likt i Norge där det finns ”Jakten på det 6:e sinnet” eller Australiens ”Förnimmelse av Mord”. Nej, vi får dras med samma gamla program år efter år – där bevisföringen är undermålig. Lite variationer med olika medium skulle ju bli mer underhållning och mer intressant ur studiesyfte, hur olika medium arbetar! Vi tror nämligen att TV kan vara en bra kanal om man ser det som dokumentärer och inte som underhållning. Vi efterfrågar också mer grundläggande efter forskning om de medium som olika tv kanaler väljer att ta med. Som det är nu verkar de googlas fram på internet!? Vilket gör att vilket oseriöst och okunnigt medium  som helst kan hamna i tv, radio eller tidskrift. Tyvärr kan det också styras via att någon känner någon osv….

Hemsidor hos mediala och andliga
Var mycket kritisk och se till all information;

1. Är personen den, den utger sig för att vara? Finns namn på mediumet /hemside ägaren och inte bara ett taget namn? Finns en personlig presentation?

2. Står det vart mediumet/andliga arbetaren har  gått sina egna  utbildningar? Från vem/vilken har  certifiering/diplom delats ut? Från vilken skola/medium/healer etc. ?

3. Kolla upp om personen har registrerad firma.

4. Titta på hemsidans länkar – brukar ge en indikation på vad det är för typ av medial eller andlig sida.

5. Hur arbetar personen – direkt  eller via distans eller via telefon/skype? Vid distans arbete och via telefon finns tyvärr väldigt många oseriösa, så var ytterst vaksam, särskilt när det är stora pengar involverat!

6. Var ytterst försiktig med förskottsbetalningar för tjänster – du kan bli lurad!

7. För mycket ”Jag är” eller omskrivningar i ”3.e person” – var vaksam!

8. För mycket referenser på en hemsida tyder på fiskande av kunder – var vaksam, svälj inte allt som står där, det kan vara hemside ägaren själv som skrivit!

9. För mycket lovande om ”höjande” eller lovande om helande eller andra otroliga saker – använd ditt sunda förnuft! (se infon om mässor)

10. Olika riter och initieringar och då särskilt dem som kostar en hel massa pengar – var kritisk!

11. Alla former av kurser, behandlingar eller läsningar så som vägledning eller ande kontakter, eller olika former av demonstrationer eller seanser som är oskäligt dyra; var mycket, mycket kritisk!

12. Kurser – fråga efter referenser om behörighet för det de utger sig för kunna lära ut och vart de själva är utbildade i ämnet.

13. Allt som är ogrundat och flummigt – var mycket mycket kritisk. Svälj inte dessa oftast helt otroliga påståenden som sanning och är det dessutom dyrt – spring åt andra hållet så fort du kan!

14. Alla fantastiska undergörare, manicker, drycker, stavar etc – allt över xxx antal kr – var mycket vaksam!

15. Uppbokning av flera kurser eller terminsvis – var vaksam!

16. Kurser där du blir diplomerar/certifierad  i efter en kurshelg eller två. Tycks vara vanligt med healing i olika former. Healing tar flera år av utveckling innan man kan gå ut arbeta med klienter.

17. Medium som styr dig att inte gå hos andra lärare/medium – var mycket kritisk!

18. Medium/sidor som erbjuder över 4 olika färdigheter, var vaksam!

19. Priser som ligger på över xxx antal kr för enskilda konsultationer –  var vaksam!

20. Priser för Storseanser eller andliga möten över xxx antal kr/person-  var vaksam!

21. Priser för kurser (helg) exklusive boende och mat över xxx antal kr – var vaksam!

22. Grupp priser för olika möten (brukar vara 8-15 personer) över xxx antal kr/st – var vaksam!

23. Gruppresor (är ju populärt), alla resor där du får betala över xxx antal kr var ytterst vaksam och ta reda på vad det inkluderar i detalj. Gör egna efterforskningar vad tex samma resa skulle kosta dig om du bokar själv. Fråga efter referenser till tidigare resenärer, så du kan kontakta dem – eller sök via FB, internet eller forum om referenser från människor som varit med tidigare och lyssna på deras omdömen!

Mediumskap eller annat andligt arbete som arrangeras av arrangör är för det mesta något dyrare än vad  personen normalt tar i sin egen närmiljö.

Att tänka på som arrangör; gynna inte oskäliga kostnader för mediala demonstrationer – där medium har fasta priser som ligger över xxx antal kr på offentliga arrangemang och priser över xxx antal kr på föreningar! (+ rese ersättning och ev boendekostnader) Var mycket vaksam som arrangör!

Medium, healers,  schamaner, ängla pratare, siare och tarot läggare med flera och i alla möjliga utförande
Det finns inga snabb fixar! Du kan inte trycka på en knapp – så vips är du medium eller healer eller något annat. Det är flum och new age tänk, så som dåtidens flower power rörelse på 60 talet – när alla var oraklet, egna mästare, gurus eller ärke änglar. Det är tillbaka nu – i ny tappning! Mediumskap är ingen akt av magi – utan andlig vetskap!

Du kan inte initiera någon till medium eller healer – eller andra former, som t ex köpa sig medialitet eller healing för xxx tusentals kronor eller mer – det är lurendrejeri!

Tänk på att en ”äkta Schaman” oftast arbetar i det tysta och gör inget väsen av sig att vara en schaman och skulle heller inte kalla sig det offentligt eller bygga hemsidor och hålla kurser i det. Schamaner i alla olika urfolk har adepter, som går med dem under många långa år- innan traditionen förs vidare! Det som sker är nyandlighet som smugit sig in och det blir en nyandlig form av schamanism som syns ute. Säger sig någon vara schaman och ta dyra pengar – var vaksam!!! (alla former av seriösa urkulturers shamanism undervisar i egna föreningar/stammar). Däremot finns det de som ”utövar” schamanism som en filosofi, utan att för den sakens skull kallar sig för schamaner, men det är en helt annan sak.

Änglar i alla former – ärke- änglar och andra; visst finns de i vår andliga dimension men inte som new age vill måla upp dem. Och särskilt inga änglar är intresserade av pengar och att bygga hemsidor eller kurser i deras namn. Samma gäller för orakler, mästare  och gurus  eller avatarer – var mycket, mycket vaksam!

Alla former av tarot läggare, siare, spådom etc (de som talar om dåtid, nutid och framtid) jobbar, som vi säger i spiritualismen, ”psychic” (läser av den mediala energin/ auran) – gå på referenser och priser över xxx kr, var vaksam!

Guider i alla former och i alla utföranden igenom ett medium – samma som med änglarna (som också är budbärare). De har inget ego och vill inte synas – de jobbar oftast i det tysta! Vill ett medium framhäva sin guide, eller säljer tjänster igenom sin guide – var mycket vaksam! Detta är troligen mediumets egna fantasier för upphöjande av sitt eget ego! En guide varken får eller vill styra ditt liv – gör den det så är det troligen mediumet som vill styra dig! Den univeriella lagen säger att de inte får påverka våra egna beslut – för då tar de ifrån oss vår fria vilja och det egna personliga ansvaret, vilket hämmar vår utveckling. Tas det sedan hiskligt betalt för tjänster – så vänd på klacken och gå där ifrån!
Det finns en universell lag som säger att lika attraherar lika – så de guider eller änglar  som arbetar igenom sitt medium –  där måste det finnas kontaktpunkter med mediumet för att dessa guider ska kunna kommunicera igenom dem. Alltså mediumets kvalité/ karaktär – egna personlighet måste vara i fas med guidens. Så en bra finger visning är; är mediumet så änglalik eller lik sin guide i sin vardag? Finns kontaktpunkterna där? Man måste leva som man lär! Om inte – var mycket vaksam!

Kanaliseringar i olika former är ju på tapeten och sväljs med hull och hår som sanningar. Många kanaliserar hej vilt. Kanaliseringar kan vara i tal eller skrift. Massor med hemsidor byggs upp utifrån kanaliserade budskap……..? (se info guider)
Kanalisering kommer ifrån amerikanarnas ”channeling” – som är inspiration eller överskuggning från anden/guiden. Mediumet är mer eller mindre helt med i det som sker vilket också naturligt påverkar det som kommer ut – i bästa fall kanske 20% är från anden och resten ifrån mediumet självt och i början utan träning kanske endast någon enstaka procent är ifrån anden (det som oftast figurerar på nätet) – resten är från mediumets medvetande och undermedvetande. Få kanaliserings medium kommer till en  så pass ren kanal  att det är något att lita på – det tar många år i cirkelutveckling att komma dit!

En bra regel är att om informationen är för modernt språk eller att kanaliseringen riktar sig mycket på jaget av mediumet självt eller att det svaras på personliga ego frågor, som tex ”möter jag en man” , ”pengar” , etc….eller anden är bestämmande och talar i jag form, kostar det dessutom pengar – var mycket mycket vaksam!

Storseanser eller mediala demonstrationer som det så fint heter – tag noga reda på vad det är för medium och arrangemang du går på! Många kallar det storseanser och står sedan och kanaliserar Jesus eller delfiner eller annat. Så undersök noga det du går på. Det kan vara vad som helst!? – Var vaksam!

Begreppet storseans har mist sin betydelse, då det kan vara utfört på de mest konstiga sätt och inte alls enligt (spiritualistiska) seriösa mått mätt. Ett exempel där storseans utlystes på en av våra spiritualistiska föreningar i Sverige för några år sedan – vilket visade sig vara en person som kanaliserade Jesus. Inga bevis på överlevnad gavs från anförvanter (nära och kära) . De som var där för första gången fick en otroligt fel uppfattning om vad en storseans är för något.

När t ex endast guider/änglar ges, eller att man går så långt att man frågar/ ber seans deltagarna att tala om vem de vill ha kontakt med, med namn och relation till dem, då har det enligt vår mening gått för långt. Det finns inte någon som helst bevisbörda i detta.
Därför ser vi det som otroligt viktigt att utbildningen som finns för utveckling av mediumskap ges
med goda kunskaper i ämnet och om de andliga lagarna.

________________________________________________________________________________

”Transmedium” eller ”Tramsmedium”? 
Även Trans healing (tramshealing) – Var mycket, mycket kritisk- tas det dyra pengar så gå där ifrån – troligen trams medium!

Trans mediumskapet poppar upp som svampar i Sverige just nu (även i andra delar av världen) och personligen är jag djupt oroad. Mycket influenser från andra länder och andra former som inte är spiritualistiska skolningar (eller likvärdiga) som de brasilianska leden, finns säkert andra med runt New Age rörelsen.

Min panna får djupa veck, då jag får se och höra hur man numera kan gå en helgkurs i Transmediumskap och sedan går ut och kallar sig transmedium och håller demonstrationer i detta!?
Att göra detta är att lura sig själv och andra och det kommer aldrig sluta väl för de inblandade! Bristande lärare i okunskap lär ut trans som de inte ens själva har utvecklat och kan demonstrera (de har troligen själva endast någon kurs i erfarenhet av trans med sig)

Enskilda/privata så kallade trans sittning eller trans healing, där guiden(mediet) försöker styra dig och ditt liv, gör sexuella anspelningar eller annat opassande som t ex säger du ska betala x antal pengar för att bli frisk , eller få mediala gåvor,  etc – spring där ifrån  och anmälan vederbörande!! 

Transmediumskap bör utvecklas i åratal i cirkel form innan man kan gå ut och hålla offentliga demonstrationer! Det finns inget seriöst Transmedium som skulle hålla offentliga demonstrationer i t ex en mässlokal eller liknande inför okunnig publik. De demonstrerar också oftast själva utan att ens sin cirkelledare/assistent är med?

Transmediumskap är ytterst känsligt och beroende av harmoni!

Min fråga blir – de som nu utbildar i transmediumskap, upplyser de inte sina elever att det tar år i utveckling innan det går att lita på informationen som kommer igenom mediumets sinne? Att man måste förfina och utveckla detta fina mediumskap för gagn för andra!? Att man inte gör offentliga demonstrationer efter en eller två helgkurser!

Som det är nu dras Trans mediumskapet ned i smutsen av dessa oseriösa” tramsmedium”.
Mycket olyckligt!

Fysiskt mediumskap – Ectoplasma kontra ”Nya energibaserade plasman”!?  

Fysiskt mediumskap innebär att anden kan materialisera sig (kopiera sin fysiska kropp) och tala med sin egen röst oberoende av mediumet i en uppbygg röst box av ectoplasma. Ett väldigt ovanlig form av mediumskap!

Öppna fysiska seanser med fysiska fenomen i mörker betyder att mediumet inte är färdigutvecklat och bör därför inte få hålla seanser för andra människor! Tas det dessutom betalt för det. Spring därifrån!

Fysiskt mediumskap har aldrig varit för den stora massan och bör inte heller vara det – man måste förstå processen och inget mediumskap att leka vårdslöst med.
Trumpeter och fenomen imponerar inte särskilt på mig själv personligen – inget bevis för andevärlden kan lika gärna vara telekinesi (egna mediala energin). Har man sett det några gånger finns inget wow i det mer än om ande vännerna använder dem för att tala igenom (som ande trumpeten är till för). Det är kommunikationen mellan våra nära och kära som är det viktigaste. Och våra guider naturligtvis – de har så mycket att dela med sig av i erfarenheter!

En del fysiska  medium klarar mer ljus än andra, om vi inte talar om oberoende direktröst seanser som Lesli Flint höll. De är alltid i mörker, men där är inga fenomen att tala om mer en ”rösterna”.

Få medium klarar att producera ectoplasma i ljus, få medium har gåvan för fysiskt mediumskap överhuvudtaget(ungefär en handfull medium i hela världen). Nu finns det ju olika former av ectoplasma sk teleplasma med, som klarar lättare i ljus men den är osynlig och är en form av telekinesi. DD Home var ett exempel på det. Det finns ju fysiska seanser som sker i ljus – sk. transfigurations seanser!
Men det är likadant där – ett riktigt transfigurations medium är väldigt sällsynt – de som ger sådana på mässor eller andra öppna tillställningar är inte transfiguration utan oftast ”trams” som ansiktsgrimaser eller i bästa fall överskuggning av guider.

Just nu översvämmas marknaden av den sk. nya energibaserade fysiska energin, vilket är en skymf inför äkta fysiskt mediumskap. Många av de medium som idag är ute och demonstrerar dessa är mycket kritiserade och ifrågasatta och detta med rätta! Var mycket mycket kritisk och ta som regel att inte sitta i mörka seansrum (se ovan). Och får du betala en massa pengar och dessutom ge information innan seansen… – tyvärr har flera av dessa medium avslöjats med fusk den senaste tiden-  Var mycket mycket kritisk!

Det som du troligen kommer stöta på mest av dessa mediumskap är det mentala mediumskapet (se nedan) – så här har du en mall av vad det är. Lycka till i den mediala djungeln där ute nu och tänkt dig för både en och två gånger!
.
Mentalt mediumskap – Clairvoyance (klärvoajant) är;

Clairvoyance – klart seende, ser bilder (likt en film) med inre syn eller yttre syn, eller rent fysiskt utan för sig själv/verkligt/solitt.

Clairaudience – klart hörande, hör klara röster fysiskt utanför sig själv eller en extern (annan röst) röst inom sig själv.

Den mest omfattande är Claircentience – klart kännande,
vilket är att känna in med alla sina 5 sinnen smak, hörsel, syn, lukt och känsel, både inre och yttre. Dessa ger förnimmelser av claircentiencen – en känsla av! T ex då du hör Claircentience
så förnimmer du ett hörande i ditt sinne, vilket i motsats till klart hörande inte är en extern röst
utan din egen med en extern tankeföljd, alltså något som inte är din normala tankegång. Lika gäller för resten av sinnena. De flesta medium av i dag är Claircentience. Det är väldigt få som är rent Clairvoyance eller Clairaudience. Förr i tiden var dessa former mer vanliga – då de också hade ett annat tålamod att sitta i cirklar och utveckla detta i åratal. Det finns ett nytillkommet ”Clair” också som heter Clair- knowingness – klart vetande, du bara vet, utan att veta varför du vet!

Medium:  En person som har förmågan att kommunicera med Andevärlden och förmedla
information så korrekt som möjligt, utan egna värderingar eller tolkningar av innehållet.
Kommunikationen ska även innehålla bevis på vem som kommunicerar samt påvisa att
kommunikatören lever ett aktivt liv och är medveten om den mottagande personens
nutida liv och händelser. Se etik och moral som ledstjärnor i sitt mediala arbete.

Healer:    En person som fungerar som en ren kanal för den andliga energin och innehar sådana
kunskaper – andligt, medicinskt, terapeutiskt och etiskt som man förväntar sig av
en person som arbetar med kompletterande läkekonst ska uppträda.

Psychic:    En person som läser av den andliga energin/auran och intuitivt/medialt tolkar den – förmedlar information så korrekt som möjligt, utan egna värderingar eller tolkningar av innehållet.Ger vägledning för den sökandes eget nuvarande liv – dåtid-nutid och framtid. Ser etik och moral som ledstjärnor i sitt mediala arbete.

Observera: Ett ”Medium” är alltid ”Psychic” medans en ”Psychic” inte alltid behöver vara ett ”Medium” (ande kontakt)

Skrivet av Jane Lyzell/ Lyztran  ©