Öppna den andliga dörren i drömmarnas land

Visste du att våra sk avlidna nära och kära kan besöka oss i drömstadiet i våra drömmar. Det kanske är enda sättet de kan få kontakt med dig där om du inte själv är ett medium. Många människor som mister en nära anhörig berättar ofta efter en tid att de haft en sådan besynnerlig och verklig dröm, där de fått träffa sin bortgångna kära. Där sker oftast ett helande i läkningsprocessen av sorgen. Efter drömmen blir sorgen inte lika tung att bära. Man kanske får svar på sina frågor och man får säga vad man aldrig hann innan då personen levde i fysisk form. Det är villkorslös kärlek på hög nivå. Tyvärr avfärdar många så kallade ”vanliga” människor det som en dröm som de själva skapat och viftar bort det. Så synd, när det borde visa vägen för själens överlevnad och ge efterlevande bevis att man lever vidare.

Varför drömmer människan?

Drömmar har fascinerat människan, vetenskapen och det paranormala i alla tider. Ämnet är mångfasetterat. Och det finns många olika teorier om varför vi drömmer? Vetenskapen säger att det är bearbetning av information i det centrala nervsystemet. Men de vet inte exakt varför. Fysiologiskt kan det handla om att ”träna” nervsystemet och psykologiskt gå igenom dagens alla intryck och sovra i dem. Vi drömmer mycket om oss själva och personer vi känner.

Både Freuds och Jung såg drömmar ur en djupare mening och i psykologiska meningar och de skapade en milstolpe inom psykologin och forskning om drömmar. Martinus kallade sömnen/drömmen för den ”lilla döden”  - vilket jag kan hålla med om i min egen tolkning. Parapsykologer ser andligare på det hela än vetenskapen och försöker få in den mer övernaturliga delen i deras forskning med prekognition och telepati. Läs mer om parapsykologi här>>.

Mediala har under alla tider tolkat drömmar och det finns massor med drömtydare med olika teorier runt hela världen. Men inget vet exakt riktigt varför vi drömmer och vad det är till för.

Alla vill lösa gåtan

Ja, så även jag. Mina andliga vänners information till mig är:
En fysisk kropp behöver vila för återhämtning och hjärnan behöver vila från ”Piloten”, dvs du och din själ, som är den som styr den fysiska kroppen i vaket tillstånd. Som medium ser vi att själen är det bestående och lever i genomresa i en fysisk kropp, så länge vi är här på jorden. Alltså är den fysiska kroppen endast vårt redskap. En behållare av vår andliga energi. Vi är lika mycket ande nu som vi kommer vara sen.

Anden behöver vila lika mycket som den fysiska kroppen. Så på natten då vi sover är att ladda sina batterier både fysiskt och andligt . Anden går till sin värld, andens värld för att ladda sin andliga energi för att orka vara i fysisk form i sitt vakna tillstånd. Och den fysiska kroppen inställs för återhämtning i fysisk massa (vila). Hjärnan, som vi kan likna vid en dator filtrerar bort virus (skräp som inte behövs längre) och går in i helande. Man läker när man sover. En människa som inte sover blir snart tokig eller får grava psykiska problem. roppen blir även den fysiskt sjuk. Sömn är helande och läkande, så även våra drömmar om vi tar dem på allvar och försöker se budskapen i dem.

Olika typer av drömmar

En del drömmar vi minns är sk skräpdrömmar där vi endast kommer ihåg fragment eller inget alls. De är säkerhetsventilen för sådant vi inte behöver bära med oss längre i hjärnan eller själen. Men om du aldrig kommer ihåg något av dina drömmar, kan det vara ett resultat av att du inte tagit notis och lärdom av dem och viftat bort dem som fantasier. Då slutar du få dröminformation med dig tillbaks i vaket tillstånd. Det är då ingen idé att ge dig information du inte använder dig av. Så vill du minnas igen, be att få dem tillbaka och kom då ihåg att ta dem på allvar och försök se vad de vill säga dig i ditt medvetna jag.

En del drömmar är sann drömmar eller prekognition (varsel om framtida händelser). Andra drömmar är rena möten med våra nära och kära i andens värld. Så ta dina drömmar på allvar och se dem som en tillgång och helande och våga glänta på porten in i andens värld för möten med dom du trodde du hade mist.

Bakom min port har jag haft egna fina möten och allt är skinandes vitt. Det är fantastiskt. Jag har dansat runt med min avlidne far och han var i de mest skinande vita kläder man kan föreställa sig. Glad och lycklig. Det blev ett fint helande!

Många som har dessa andliga dröm- möten ser just sina avlidna i detta vita sken eller vita kläder. Så våga glänta på dörren!

Skrivet av Jane Lyzell ©

www.lyztran.com

 

 

8 tankar om “Öppna den andliga dörren i drömmarnas land

 1. RachelG säger:

  Stämmer. Vissa kan känna även känna en lukt som den bortgångne/ a hade när de var i livet. Jag drömde min bortgångna mamma, fast i vanliga kläder.
  Känner min bortgångna pappas lukt väldigt starkt till och från. Mamma dog för många år sedan medan pappa gick bort för lite drygt ett år sedan.
  Är generellt öppen för den andra sidan.
  Min bror är det inte. Han säger att jag är clairvoyant.

 2. Eva säger:

  Drömmer då och då om min mamma – brukar bli glad. Men för inte så länge sedan vaknade jag av att jag sa högt: ”Kan du inte bara lämna mig ifred!”. Hoppsan, liksom. Jag blev själv chockad.
  Sen tog det ett tag innan hon kom tillbaka i drömmen.

 3. Profile photo ofODEN79
  Johan Hedlund säger:

  Jag drömde om min mamma som har gått bort för 3 år sen Men sorgen har varit tuff. Drömmen handlade om när vi hade en släckt träff. Men den ände som var tydlig bild var mamma. Helt plötslig så började hon banka i köksfönstret.
  Och när vaknar så hörde jag bankande på i sovrummet. Men jag blev inte rädd,bara fullt med funderingar.
  Kram alla god jul. Johan Hedlund 👻🌞❤️

 4. Marie Karlsson säger:

  Jag har alltid drömt väldigt mycket,även sanndrömmar.
  Träffade ett medium nä jag var i 20 års åldern. Hon sa att jag hade starka mediala krafter.
  De 2 ggr jag haft sittningar så har det varit korrekt information. Bla fick jag reda på att mamma övervägde abort när hon blev gravid med mig. Hade jag inte en aning om. Men det stämde när jag frågade henne.
  Har lagt många stjärnor/ 3 kort, det som varit. Var man är och framtiden.Det som visat sig i korten har stämt in på de olika personerna.
  Det var Hans Arnold som ritat motiven. Söker en ny likadan men hittar ingen att köpa. Leken jag har nu känns inte bra. Använder den inte alls. Jag köpte den av någon som hade stulit den,oöppnad helt ny. Men jag antar att det är därför den känns så fel??
  Hoppas på svar från er!
  Varma hälsningar Marie Karlsson i Odensbacken

  • Profile photo ofJane Lyzell
   Jane Lyzell säger:

   Hej Marie
   Om du googlar på Hans Arnold så kommer leken upp och du kan beställa på nätet.

   Det låter ju som du har en medial förmåga så träna vidare – Lycka till
   Vänligen Jane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.