Boknings- och/ eller köpvillkor

Bokning av kursplats/ entré

Viktigt att veta

Viktigt att veta innan du bokar en kurs hos oss:
Om man använder sig av ett eller flera preparat för att må bättre så rekommenderar vi er att ni först kontaktar oss för rådfrågning innan ni bokar en kurs. Har du en allvarlig psykiatrisk diagnos så lämpar sig inte våra kurser.

Det är viktigt att man förstår att det krävs att man är stabil psykiskt för att kunna hantera en helg med de övningar som vi lär ut. Det är ej att rekommendera att utveckla mediumskap och healing om man är nedsatt psykiskt som gör att man har svårt att fungera i vardagen. Det är ALLTID bättre att ni kontaktar oss först för att rådfråga om detta eller något annat INNAN ni bokar.

Känner du dig osäker? Har du frågor?
Ring 070-229 14 61 eller 0708-39 03 15 eller skicka gärna ett email så ska vi göra vårt bästa för att svara på dina frågor.

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av en vistelse hos oss, därför är det viktigt att du känner att du hamnar på rätt kurs/ evenemang.

Kostnader & Anmälan
Alla kostnader anges under respektive kurs i programmet.

Anmälan till kurs/ workshop:
Anmälan till kurserna sker direkt via våra formulär här på hemsidan eller per telefon. När du bokat via formuläret eller telefon så är du preliminärt bokad för det evenemang som du har valt. För att du ska säkra din plats och din bokning ska gälla måste du betala anmälningsavgiften alternativt betala hela beloppet direkt. Anmälningsavgiften anges även den under respektive kurs, men är oftast 500:-/ person vid en helgkurs. Anmälningsavgiften avdrages på den totala avgiften.

Bokning till Storseans:
Boka  plats genom att köpa biljett/ -er via vår hemsida. Bekräftelsen på din slutgiltiga betalning är sedan din biljett som du/ ni tar med till entrén.
Observera att bokad och betalt inträde ej återbetalas vid återbud, tex sjukdom etc. Däremot kan du vidarebefordra din biljett till någon annan, om du själv inte kan delta.

Avgiften betalas in antingen till
Bankgiro nr. 841-5713
Swish Företagsnr 1233441052
Paypal

För utlandsbetalningar så använder ni följande:
IBAN: SE7080000832799445321889
Bank-ID: SWEDSESS

OBS! Anmälningsavgiften återfås EJ vid avbokning.

Anmälningsavgiften avdrages på den totala avgiften.
När vi erhållit din anmälningsavgift får ni en faktura på resterande belopp, som ska betalas innan kursstart.

OBSERVERA ATT BOKNINGEN ÄR BINDANDE och om du av någon anledning inte kan komma, så måste du informera om det senast 14 dagar innan kursstart. Om du inte avbokar kursen i tid så blir du betalningsskyldig för hela beloppet även om du inte kommer. Vid senare avbokning på grund av sjukdom krävs läkarintyg för att återfå inbetald kursavgift som är utöver anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka i dessa fall.  När du har betalat din anmälningsavgift godkänner du samtidigt våra bokningsregler och är införstådd med dem. Läs all info noga innan du bokar! 

Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i programmet, som kan uppstå på grund av sjukdom eller liknande förfall. Ändringar kan tex innebära att ett kursdatum flyttas. Om däremot vi som arrangör ställer in ett kursdatum av olika orsaker, så betalas i dessa fall hela avgiften tillbaka, inklusive anmälningsavgift.

Reseinformation för tåg- och buss
Kommer du med tåg och buss till de kurser vi arrangerar i Kilsmo, så hjälper vi till med hämtning och lämning från och till stationen förutsatt att det är inom ca 2 mils radie. Vi hämtar tex upp er i Vingåker eller Odensbacken, beroende på vart du åker ifrån.
Kommer du från östra delen, tex Stockholm, så är det smidigast och billigast att åka till Vingåker.
Kommunikationerna till och från Odensbacken är goda med buss, om du tex kommer med tåg till Örebro.
Beroende på dag så kan det även finnas kommunikationer ända fram till Kilsmo och hållplatsen är då Kilsmo Gård, som ligger 50 meter från kurslokalen.
För info och bokning av resa se www.sj.se för tåg och www.lanstrafiken.se för bussförbindelser.
Om du väljer boende i närheten, så hjälper vi även till med transport till och från kurslokalen under helgen. Ange vid bokning om du avser komma med tåg eller buss.

Boende
Vi arrangerar kurser på olika ställen i landet och försöker i möjligaste mån tipsa om boendealternativ i närheten för dem som reser.
För kurser i Kilsmo, så finns följande alternativ närmast kurslokalen:

För dig som behöver övernattning:
Vi har 5 platser i flerbäddsrum, som vi hyr ut i våra egna lokaler i Kilsmo.
Dessa bokas i samband med bokning av kurs, där man kan välja om man vill ha boende. Vi kan dock inte garantera alla deltagare boendeplats hos oss, utan det är först till kvarn som gäller.
Pris per person och dygn är 400:- för del i fyrbäddsrum och då ingår frukost och middag (lunch och fika ingår redan i kurspriset)
OBS! Lakan ingår ej. Du behöver kunna ha möjlighet att gå i trappor, samt inte vara allergisk mot husdjur.

Vi rekommenderar i övrigt boende på följande ställen som ligger närmast Kilsmo:
Brevensgården i Brevens Bruk, ca 6 km från Kilsmo. Brevensgården har även restaurang.
Vandrarhemmet i Odensbacken, ca 10 km från Kilsmo. Matservering finns på olika ställen i Odensbacken.
Hampetorps Camping, ca 20 km från Kilsmo. Campingen har även restaurang.
Stuga att hyra i Brevens Bruk, ca 6 km från Kilsmo
Ekotur, ca 19km från Kilsmo. Bed & Breakfast. Erbjuder även alternativa behandlingar

 

Köp av produkt

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Leveranser & Frakt
Leveranstiden är normalt 2-3 dagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.
Du erhåller information per email när vi har skickat din vara.

Frakten är medräknad i det totala pris du ser i kassan.