Konsultationer

Andligt eller Medialt samtal

Läs mer>>
Andligt eller Medialt samtal

Andliga samtal = Har med din andliga och mediala eller mediumistiska utveckling att göra. Eller så behöver du prata om och få råd om andlighet eller andliga problem.

Medialt samtal = Vägledande samtal i och om livet

Healingbehandling

Läs mer>>
Healingbehandling

Andlig/ spiritualistisk healing är helande för ande,kropp, sinne och själ.
Jane arbetar under en session i nära kontakt med sin healingguide/ doktor.

Vad healing kan göra för dig:

  • Hjälper kroppens naturliga förmåga att hela sig själv.
  • Vitaliserar kropp och själ.
  • Förstärker andlig utveckling och mentalt välmående
  • Helar på alla nivåer, mentalt, andligt, fysiskt, emotionellt.

Healer: Jane Lyzell

Privatseans

Läs mer>>
Privatseans

Här kan du på ett nära sätt få kontakt med nära och kära från andra sidan, i en "en till en" sittning. 
Beträffande privatsittningar så erbjuder Jane detta i mycket begränsad omfattning. Hon erbjuder det om det är ett stort behov av det, till exempel om någon lider av sorg från någon nära och kär. 
I motsats till vad som erbjuds i den omfattande mediala och new age rörelsen, så är det vår ståndpunkt att detta krävs för att bibehålla kvaliteten på hur man erbjuder sina medium gåvor. Om man bara vill testa ett nytt medium eller vill "prova på", så är alltså det inte ett skäl nog att bli erbjuden en privatseans.

Medium: Jane Lyzell. 

Föreläsning/ Kurs

Läs mer>>
Föreläsning/ Kurs

Hyr oss för föreläsningar & kurser inom spiritualism, mediumskap och healing.

Jane Lyzell kommer ut till er förening, grupp, organisation för att föreläsa om historia, syften och mål med spiritualismen och mediumskapet.

Vill ni istället, eller i samband med föreläsning,  arrangera en kurs, så har Jane mångårig erfarenhet av att hålla kurser En av de saker som utmärker Jane i sin utlärning är att hon är rak i sin kommunikation för att vägleda eleven på bästa sätt, samt att man alltid får många verktyg med sig hem för sin fortsatta träning utveckling.


Kontakta oss för mer info här

Jane Lyzell är utbildad spiritualistiskt medium, healer och lärare av Colin Fry. Han var en av världens mest välrenommerade medium när han levde. Lyztran följer de internationella riktlinjer som Colin förespråkade för att föra fram spiritualistiskt mediumskap och healing på en seriöst och vetenskaplig grund.

För dig som har behov av privat konsultation så har du möjlighet att boka en privatseans, andligt/ medialt samtal eller healing. Är du arrangör så kan vi erbjuda våra tjänster runt om i landet. Du kan känna dig trygg med ett personligt möte som en privat konsultation innebär och vi följer etiska, terapeutiskt regler om sekretess och lagen om yrkesverksamhet på hälso- och sjukvårdens område.

För bokning se alternativ nedan:

Skype- sittning

Läs all info om kriterier om de olika konsultationerna ovan.

Obs! Du måste ha Skype med webb kamera www.skype.com, då jag behöver se dig och din energi. Tiden bokas i förväg och betalas i förskott inom fem dagar efter bokning, för att bokningen ska gälla. Betalning sker till bankgiro 841-5713 eller Swish nr 123 344 10 52.

Bokad tid återbetalas ej om du missar tiden. Avbokning ska ske senast 5 dagar innan bokad tid, annars debiteras bokad tid. Vid bokad tid meddelar du mig i god tid innan ditt användar namn på Skype. Sedan “addar”/ lägger du till mig, samma dag som konsultationen ska ske till  jane.lyzell

Pris 700 kr för 40 minuter

Boka Skype- sittning nedan

Fyll i ditt namn
Fyll i din email adress
Fyll i ditt telefonnummer