LYZTRANS SPIRITUALISTISKA JULANDAKT – För 15:e året i rad!

SPIRITUALISTISK JULANDAKT – ”Christmas Tree Seance ” Inom den spiritualistiska läran har det alltid funnits Julseans för andebarnen, vilket vi på Lyztran har anammat sen 2003. Det är alltså 15 år sedan vi började i år och vi fortsätter att varje år anordna detta med en utökad Julandakt för barnen i Andevärlden och till förmån (more…)

Onda andar…?

Finns det onda andar? Jag får en del förfrågningar om just onda  eller negativa andar som hemsöker personer eller platser. Mitt bestämda svar som spiritualistiskt medium är Nej, det finns inga onda andar. Anden är det fina inom varje människa. Oavsett om personen ses som ond i sin jordevandring, så är det just det goda (more…)

Att söka kontakt i andevärlden via medium.

Ja, hur är det med den saken egentligen, behövs vi medium? Ja, i vissa fall och enstaka gånger, men gör inte besök hos medium till ett beroende. När du väl fått ditt bevis på att just din när och kär lever vidare i andens värld så behöver du inte söka mer. Då vet du att (more…)

Recept på helande mat

Helande mat Hur viktigt är det att vi människor äter rätt och helande livsmedel? Jag skulle vilja säga att det är livsviktigt. I dag ökar alla mystiska sjukdomar i Sverige och i övriga världen och har du läst min förra blogg  här så vet du att jag numera är ett ”fan” av Anthony Williams – (more…)

Läka sköldkörteln och andra sjukdomar…

Läka sköldkörteln och andra sjukdomar… de sk ”mystiska sjukdomar” som läkarvården inte förstår. Visst går det att läka sköldkörteln. Men inte med traditionella skolmediciner. Ja, visst går det läka sköldkörteln! Något som skolmedicinen inte talar om högt om. Efter 20 års medicinering av min sköldkörtel med traditionellt levaxin och sk Lio, blev jag aldrig bättre (more…)

Videoblogg – Att Hantera Medialitet och Högsensitivitet

Att hantera medialitet och högsensitivitet Baksidan på myntet att utveckla sin medialitet och den mediumistiska sidan (mediumskap) är ökad sensitivitet. Det bör alla känna till som utvecklar sig inom området. Då menar jag sensitivitet för allt, inte bara andevärlden, utan el, jordstrålning, andra människors energier, platser och hus, grannars energier (om man bor i lägenhet (more…)

Påskhälsning – Spiritualismens 170 år

Glad Påsk önskar vi er alla därute! Här kommer vår påskhälsning i form av denna video, där Jane berättar mer om spiritualismens historia och att den faktiskt fyller hela 170 år. Hon spår också spiritualismens framtid i sump, som en avrundning på vår ”påskvideo”. Här kan ni läsa mer om den moderna spiritualismens födelse på (more…)

Healing & Djur

Jag fick ett mejl och det triggade igång det här blogginlägget: ”Hej Jane..Jag har hört att du är duktig på healing, så jag har en fråga som jag hoppas du vill svara på. Om jag vill heala djur, behöver jag gå en kurs i djurhealing eller räcker det med andlig healing (vilket jag gått)? Jag (more…)

Julens innebörd i andlig mening

Under vår spiritualistiska julandakt den 16/12, så utförde Jane Lyzell ett inspirerat transtal i ett djupare förändrat medvetande. Här vill vi nu presentera de ord som andevärlden ville förmedla denna afton genom att delge er en inspelning från detta tillfälle. Med detta önskar vi er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!