Att stå vid “Det Andliga Vägskälet”

Det andliga vägskälet

Om du läser detta känner du en dragning till mina ord – ”Det Andliga Vägskälet”. Du har känt en andlig dragning att vilja veta mer om livets andemening.

Ska livet vara som ett ekorrhjul eller finns det något mer?

Din inre ande och din själ har nu fått dig att stanna upp i livet och ifrågasätta meningen med ditt liv. Alla kommer hit förr eller senare. Ju förr desto bättre, men det är aldrig för sent att leta efter sin inre diamant, Anden.

  • Saker i ditt liv har väglett dig hit till vägskälet.
  • Din andliga ledare och din egen ande bromsar upp dig.
  • Nu är det dags vårda din ande inom dig.
  • Ta reda på mer om kropp, själ och ande.

Vårda sin ande och sitt inre

Att vårda sin ande är också att vårda sin kropp. Templet som du och din ande bor i, själens boning under din jordevandring. Det finns mer i livet än det materialistiska och det börjar du nu förstå. Du ser saker och ting med nya ögon och vill lära dig mer om livets gåta. Dina känslor vill mer än vad det vanliga livet erbjuder. Du börjar söka, söka svaren för din andliga utveckling.

Ditt liv har förmodligen gått i uppförsbacke med den ena käppen i hjulet efter den andra. Det är för att du ska stanna upp och förstå att det är inte rätt väg att vandra. Livet ska gå enkelt, då följer du din livsväg och ditt sanna jag. Gör det inte det så hamnar du vid vägskälet till slut.

Så se det som den största lyckan att vara vid vägskälet. Nu kan det bara bli bättre och lättare ju mer du harmoniserar med din egen ande.

Ande, kropp och själ måste harmonisera med varandra för att vi ska må bra i alla aspekter och det är strävan med livet att må så bra som det bara går. Så nu är det upp till dig att söka balansen i ditt liv och börja din egen utveckling i ditt rätta jag, anden.

Hitta din andlige ledare - din inre lärare

Finn din andliga ledare den hjälpare som finns där för dig andligen. Din inre lärare som i villkorslös kärlek väntat i alla år på att få hjälpa dig till insikter och förståelser över ditt andliga jag. Väntat på att du är mogen för ett samarbete med din personliga, andliga coach - din andliga ledare.

Låt nu din andliga och personliga utveckling ta fart på allvar och kanske går du någon utvecklande kurs i ämnet som ger dig mer sötma av det andliga och förståelsen för att vårda kroppen och ditt egen personliga tankemönster. Nu sätter livet fart i en ny positiv andlig väg och ju mer du får in metoder för att stärka din ande, desto lättare går livets takt för dig .

Vi på Lyztran vet att många människor står vid just det andliga vägskälet.
Därför har vi tagit fram en hjälpande modul för dig som en hjälp för att finna din väg, inte bara andligen utan medialt och mediumistiskt med.
Det är en vägledning för dig i en videoserie och en praktisk andlig, vägledande karta. Naturligtvis är den gratis och upp till dig själv om du vill ta del av.

Här nedan har du en direkt länk för hjälp till ditt andliga uppvaknande. Lycka till!

>>Videoguide För Din Andliga & Mediala Utveckling inklusive Lyztrans Vägledningskarta & 3 st Uppföljnings-email<<

Jane & Joel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.