Transhealing – Andlig Kirurgi

Detta fantastiska och ovanliga mediumskap. Ja, vad är det och hur ska man utveckla detta? Kan alla bli transhealers ?

Transmedvetande är en djupare förändrad medvetande nivå än ditt vanliga dag medvetande.

I själva trans stadiet finns flera olika nivåer, allt från överskuggning, inspirerad, lätt trans, full trans till djuptrans. Så du som healer kan alltså arbeta i dessa tillstånd när du ger transhealing. I början i din utveckling kommer du arbeta i de tre första stadierna och kanske alltid arbeta där. Få healing- medium kommer till full trans eller djuptrans och det är egentligen där som den andliga kirurgin kan bli aktuell.

Här kan du läsa mer om de förändrade medvetanden https://www.lyztran.com/bra-att-veta/de-olika-mediumskapen/

Att utveckla transhealing

Transhealing utvecklas faktiskt bäst med att du utvecklar din andliga healingförmåga. Ju mer du övar och ger healing desto mer kommer det visa sig om du är en transhealer. Din healing- doktor kommer att vägleda dig och visa dig hur han eller hon vill arbeta med dig. Är det så att du har potentialen är det dags för att sätta dig i cirkelutveckling för din transhealing. Som vägledning i detta kan det vara bra gå en kurs i just transhealing för att få en djupare förståelse vad det innebär att arbeta som transhealer och andlig kirurgi.

Där får du också möjlighet att uppleva en transhealing/ andlig kirurgi demonstration av ett redan utvecklat medium. Om du känner dig dragen åt transhealing så kan det vara så att dina andliga vänner visar dig vart du kan åstadkomma om du sätter dig för träning. Har du inte möjligheten ha en cirkel så se till du har en assistent (cirkelledare) som är närvarande då du övar på din transhealing. Det handlar ju om att lämna över sitt eget medvetande till en andedoktor och då är det bra att ha en assistent som vet vad som händer då du ger healing. Så inte dina händer hamnar någonstans där de inte bör vara (etik och moral).

Det är en mycket spännande utveckling i nära samarbete med sina andliga healingdoktorer och lyckas man utveckla det kan det göra stor skillnad för sjuka människor som kan bli hjälpta av andlig kirurgi. Alla kan försöka utveckla transhealing. Alla kan ta sig till det förändrade medvetandet trans, men långt ifrån alla kommer bli djuptrans- healers. Det är en gåva som man är född med men som behöver utvecklas.

Hoppas denna blogg ger dig lite mer information om ämnet. Lycka till!

 

Här hittar du vår nästa Transhealing kurs https://www.lyztran.com/produkt/kurs-i-transhealing/?fbclid=IwAR0uJrWucLI91nUsxIrYwCgwAD13tUaOk_wa97gIm1KjstHQHrzO2iGTAEU

Även under vår sommarvecka i år har vi Transhealing https://www.lyztran.com/produkt/lyztrans-sommarvecka-blandat-mediumskap/

 

Och är du intresserad av Transmediumskap generellt finns denna kursen https://www.lyztran.com/produkt/transmediumskap/

 

Skrivet av Jane Lyzell © Lyztran

3 tankar om “Transhealing – Andlig Kirurgi

  1. Helle Eriksson säger:

    Hej Jane!

    Vilken jättefin och inspirerande artikel om transhealing/andlig kirurgi du skrivit. Transhealing kan vi lära oss mycket om hos er. Det vet jag sedan tidigare.

    Kram Helle

  2. Lilli Leander säger:

    Transhealing kirurgi är ett faktum för de som fördjupar sig i healing och dess möjligheter. Man kan åstadkomma de mest fantastiska saker med hjälp av sina andliga vägledare. Jag talar av egen erfarenhet. Tveka inte att gå en kurs för utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.