Sök inom dig – inte utanför dig

kontakt med andra sidan

Inom dig står din andliga ledare och väntar på dig att få vägleda dig rätt i din andliga och mediala utveckling. Att kontemplera tillsammans med din andliga ledare är det viktigaste redskapet för dig. Se inåt inte utåt. Den uppsjö med andlig information som svävar där ute i dag via internet och sociala nätverk kommer bara göra dig mer och mer förvirrad och osäker på vad som är vad och vad som är rätt väg för dig själv att gå.

Din andliga ledare lär dig

När du väl hittat din inre andliga ledare så följ den utvecklingen och du kommer aldrig gå fel. Men vänder du blicken utåt kan du hamna hur galet som helst i dagens mediala djungel.
Verifiera allt du tar in utifrån med ditt innersta jag och ifrågasätt allt som inte harmoniserar med dig och ditt innersta – låt inte någon utanför dig styra dig.

Låt din andliga ledare och dina guider vara dina lärare. De vet vad du behöver för din utveckling. Ju mer du strävar efter deras kontakt ju mer kommer du bli säker på din egen andlighet och medialitet och vart du står i den. Dina andliga vänner kommer så småningom visa dig vilka eventuella jordsliga andliga lärare utanför dig som kan vara bra för dig. Du behöver inte söka dem, de kommer till dig med hjälp av ditt andliga team.

Välj din tid till anden

Så mina vänner, lägg tiden på ditt andliga team inte på sociala nätverk så som facebook med flera. Om du lägger lika mycket tid på ditt inre, att kontemplera och meditera, som du gör att söka kunskapen utanför dig på dessa ställen, eller i bok efter bok, så kommer du snart vara din egen guru. Du kommer att bli starkare i anden och är du stark i anden kommer du känna dig stark i din vardag och livet kommer kännas som du har mindre motgångar och att du följer ditt eget flöde.

Det är dags att vakna upp i din ande och sträva efter din egen fullbordan. Det kommer att ge dig så mycket mer än att ta in ytligheter via internet. Din andliga ledare kommer visa dig vägen framåt för din utveckling. Följ den var dag i den inre kommunikationen med din andliga vän.

Att söka inåt kostar inget mer än din tid och det kommer ge dig villkorslös kärlek tillbaka. Att lära känna dina andliga vänner är större än du kan ana. Och det kommer ge dig så mycket.

Lycka till //Jane

PS! Tips på hur du kan lära dig att stärka din andliga kontakt:

https://www.lyztran.com/produkt/e-kurs-stark-kontakten-med-din-andlige-ledare/

 

 Copyright Lyztran ©

6 tankar om “Sök inom dig – inte utanför dig

 1. Helle Eriksson säger:

  Det är precis så jag lever mitt liv idag. Det är det bästa medvetna valet jag gjort. Dagliga kontemplationer och att hela tiden känna av innåt.

  Jag är så tacksam för att ha gjort det valet.

  /Helle

 2. Johan Ottosson säger:

  Vad bra skrivet och vilken bra förklaring på vad andlighet är.För mig stämmer det in på pricken det du skriver.Vilken härlig känsla att veta att man alltid har sin andliga ledare som finns där och hjälper en.Mvh Johan

 3. Anna Ottosson säger:

  Så sant som det är sagt. Alltför många hamnar nog sida upp och sida ner i denna djungel. Det är lätt att tro att man ibland söker inåt, då man kanske inte alltid förstår hur påverkad man blir av allt man läser och ser. Kontemplationen är ett fantastiskt sätt att hitta vilka vägar man ska ta och vart man är på väg. Tillsammans med sina andevänner och ledare känns det tryggt att göra sin egna fotspår och inte följa andras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.