Varför och när kontaktar andevärlden oss? Och föds barn till medium?

Andevärlden ger sig till känna

 

Jag får ju en hel del förfrågningar från människor som inte förstår varför andevärlden kontaktar dem. Andar ifrån andevärlden kommer först och främst i kärlek till den individ de vill få kontakt med. Endast kärleken emellan världarna gör att de drar sig nära, då jorden vibrerar i en mycket låg vibration. Så det är endast kärleken som vibrerar så pass mycket högre att de kan komma nära oss.

Nära och kära kommer ibland och hälsar på oss ifrån andra sidan livet. Lite som att bara "checka in" för att se vi har det bra, men också för att de själva vill. Om det då är något galet eller något som är på väg att gå fel i familjen, kommer de göra allt för att påkalla familjens uppmärksamhet på att något är på tok. Men de är också med oss i våra lyckliga stunder. så som födslar, dop, giftermål, födelsedagar mm. Det kan också vara så att någon i familjen är medial och behöver få upp ögonen för det. Ja, det kan vara mycket saker som gör att de ger sig till känna.

Har ju bloggat om detta förr i bloggen fenomen i hus och andliga platser. l

Läs gärna den med här: https://www.lyztran.com/2016/09/19/fenomen-hus-och-platser-andlig-utredning/

Men de är definitivt inga spöken eller onda andar som en del vill få er att tro. Se mer i min andra blogg här: https://www.lyztran.com/2016/09/06/fastnar-andar-mellan-varldarna/ och här ; https://www.lyztran.com/2018/11/04/onda-andar/

Det mest självklara som våra andliga nära och kära vill är ju att de vill visa oss att de lever vidare och att det inte finns anledning för oss att sörja. Se mer om det i bloggen här: https://www.lyztran.com/2016/04/07/%e2%80%8bsorjande-och-andliga-tecken/

 

Barns utveckling inom medialitet

När vi talar om att någon föds medial/ mediumistisk så betyder det att dessa barn har en mission i livet att hjälpa andra människor med sin medialitet. Då kommer deras guider att försöka få dem att förstå sin medialitet redan som barn. Detta kan då leda till fenomen i husen där dessa barn bor. Det brukar vara från födseln fram till skolåldern som det märks mest. Förstår inte barnet med sina föräldrar detta så kommer det en lugn period, för att lära sig hantera det fysiska livet. Men sen tar det fart i puberteten igen. Då kommer fenomen starta igen ( se bloggen om fenomen högre upp), vilket då kommer blir en prövotid för dessa barn. Förstår det sin egen medialitet eller inte? Många tror då att de är högsensitiva,  se mer om det i denna blogg: https://www.lyztran.com/2018/04/11/att-hantera-medialitet-och-hogsensitivitet/

De barn som ska bli medium för andra människor föds inte bara med en välutvecklad medialitet utan de är även mediumistiska (andlig kontakt, se/ höra andevänner). Dessa barn får många gånger extra svårigheter i livet med livssituationer som kan tyckas väldigt svåra att klara av redan ifrån födelsen. De har alla en form av autism då de lätt tar sig in i förändrat medvetande. Så många av dessa barn kommer kallas drömmare i skolan och kanske hemma med. Då de går in i sitt eget medvetande. Det är också i detta medvetande som fysiska fenomen kan uppstå runt dessa barn. Då andevärlden är nära i dessa tillstånd för beskydd och för att lära och utveckla barnet till medium. OBS! Detta skall inte blandas ihop med autistiska barn, det är en annan autism.

Många barn som sen blir medium är också dyslektiska. Varför det är så kan man undra men min egen känsla i det är att en dyslektiker lär sig använda en större del av hjärnan. Då de inte gärna vill skriva, så håller de det mesta i minnet. Detta gör att ande världen sen kan kommunicera lättare via dem. Obs! Detta betyder inte att alla barn med dyslexi är medium, långt ifrån alla, utan snarare få av dem.

Som jag skrev förut har många av dessa barn svåra uppväxter och många bor i dysfunktionella familjer. Inte alla naturligtvis men tillräckligt många för att man ska reagera på detta. Dessa barn behöver mycket stöd av funktionerande vuxna och gärna de som även förstår andligheten, så de kan hjälpa dessa barn i livets fysiska strapatser. Särskilt igenom den svåra åldern som tonåren medför då dessa barn är mycket sårbara och sensitiva. Vilket gör att de lätt kan hamna snett och dras in i det destruktiva. Som i sin tur kanske, i värsta fall, gör så att inte dessa barn klarar leva sina liv och vill göra slut på plågan. Men med mycket stöd av omgivning och andevärlden så slutar det väl för de flesta. Här kan mycket fenomen uppstå runt dessa barn som ett rop på hjälp. När dessa barn överlevt sin 20 års dag början man kunna andas ut. Och en ny fas i den mediumistiska utvecklingen tar fart.

Nu kan andevärlden bli mer påtaglig så att det barnet nu tar sin uppgift som medium på allvar och då börjar de känna en dragning att utveckla sin andlighet och mediumistiska förmåga. Här kan mera fenomen uppstå som andliga guider som visar sig eller nära och kära. Och förhoppningen är då att de söker sig till ett duktigt medium för att förstå sin gåva och utveckla den framåt i andevärldens tjänst.

Rädslor som sprids via media och okunniga medium är en akilleshäl för dessa unga medium om de tar in och tror på detta. Så det är av största vikt att de hamnar rätt för sin mediumutveckling.

 

Lite fler länkar:

Här en blogg om att stå vid det andliga vägskälet ; https://www.lyztran.com/2020/04/13/att-sta-vid-det-andliga-vagskalet/

Mera om media ; https://www.lyztran.com/2017/01/21/andligt-och-medialt-i-sociala-medier/

Och här en blogg till ; https://www.lyztran.com/2016/03/03/%e2%80%8batt-leda-och-att-la%ef%bb%bfta-sig-ledas/

Här lite matnyttigt om Guider : https://www.lyztran.com/2016/05/01/guider-ett-litet-lexikon-om-vara-andevanner/

 

Åter igen det är kärlek emellan våra världar, något annat vore omöjligt. Hoppas den här bloggen kan hjälpa dig till den förståelsen att det finns inget att vara rädd för ifrån andevärlden. Kunskap eliminerar rädslor.

 

Här hittar du alla mina bloggar ; https://www.lyztran.com/blogg/

 

Skrivet av Jane Lyzell

© Lyztran 2023-07-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.