Guider – Ett litet lexikon om våra andevänner

Har läst lite inne på olika forum och tidskrifter , och tycker se mig en förvirring med vad som är vad, när det gäller Guider.

Därav kommer här en liten genomgång, där ni får min syn på det hela:)andliga guider

En Andlig Guide eller Andlig Ledare har man med sig från innan- tillvaron och blir ett medvetet samarbete det ögonblick man väljer att aktivt/ medvetet följa den andliga och mediala vägen!  Det är den som undervisar dig i din andliga utveckling och finns alltid i närheten i ditt jordiska liv, för att vid bästa tillfälle börja att arbeta aktivt med dig som andlig sökare eller medial. Det är den som sedan tilldelar dig din Huvudguide för din mediala utveckling

Dörrvakten eller din Skyddsguide/Ängel ser du nästan aldrig i ditt jordeliv. Den finns där för dig och skyddar dig under hela ditt jordiska liv (även den som såg till att du inkarnerade tryggt). Det är den som avgör vilka andar eller hjälp- guider som får komma igenom dig och tala vid olika seanser. Denna vännen arbetar nästan helt i det tysta (kan ge sig tillkänna vid omedelbar fysisk fara eller i fysiska seanser). Med denna guide har du i din innan tillvaro redan getts det löftet som ett avtal.

Hjälpare och Inspirerare, kan vara hur många som helst och vanligt är våra nära och kära. Kan vara tillfälliga och långvariga. Det är dem som hjälper till vid olika cirklar och seanser, men också dem som försöker få dig att välja den andliga vägen.

Huvudguide –  Har du en för varje mediumskap du utövar, och som byts ut efter hand du utvecklas. Högre guider för högre utveckling och lägre guider för lägre utveckling. Det bestämmer du själv hur du utvecklas, brukar vara byte eller samma, runt vart 7:e år. I utbytningsskedet kan man oftast känna sig förvirrad och lite vilsen och detta kan ta c:a ett halvt till ett år, som för många ses som ett mörker (ibland går det fortare).

Andra Guider – som verkar som hjälp- guider vid olika former av seanser eller cirklar, om tex. healing, trans och fysiskt mediumskap, vilka kommer med läkar- expertis, andlig filosofi, goda råd eller för att höja energierna i cirkeln (barnguider t ex). Dessa finns så länge de behövs hos mediumet och/ eller för sin egen utveckling med. Här finns också många inspirerare och hjälpare som hjälper dessa cirklar och seanser framåt. Här kan till och med vissa hjälpguider gå emellan olika trans och fysiska cirklar, för inspiration.

Vetenskapsmän, Alkemisten och Kemisten – arbetar mest i trans och fysiskt mediumskap som hjälpare. Kan förekomma även i clairvoyanta seanser men då bygger det något för fysiska fenomen.

Sen finns det många fler som inte vill synas men som finns där ändå och i villkorslös kärlek och i tysthet hjälper oss framåt.

Detta är min sanning – ta till er det som talar till era hjärtan!

Vänligen Jane

3 tankar om “Guider – Ett litet lexikon om våra andevänner

  1. Profile photo ofThora2000
    Lennart Chrunak säger:

    Andevärlden har på många sätt ryckt in i mitt liv. Andevärlden sade åt mig vid ett tillfälle att jag skulle ta kontakt med en ung man i Karlskoga, vilket jag gjorde.
    Min far var under sex år i Gestapo vilket han beskrev som ett obeskrivligt helvete. Min far som egentligen var en humoristisk människa fick under sin tid i Gestapo svåra sår i sim själ. Kom man åt hans sår tappade han lätt besinningen och bara skrek och slogs. Det blev en mycket besvärlig uppväxttid för mig. Den unge mannen från Karlskoga har ej haft någon far. Därför fick vi att betyda mycket för varandra
    Ett gudomligt möte kan man säga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.