Videoblogg – Att Hantera Medialitet och Högsensitivitet

sensitiv

Att hantera medialitet och högsensitivitet

Baksidan på myntet att utveckla sin medialitet och den mediumistiska sidan (mediumskap) är ökad sensitivitet. Det bör alla känna till som utvecklar sig inom området. Då menar jag sensitivitet för allt, inte bara andevärlden, utan el, jordstrålning, andra människors energier, platser och hus, grannars energier (om man bor i lägenhet tex), mobiltelefoner, wifi, fjärrkontroller, andra elekriska apparater som datorer med mera och väder.

Som ”vanlig människa ” kan man även vara högsensitiv och att veta hur man kan ta hand om sig själv i detta är A-O för att orka med sin vardag.

Nedan har jag gjort en video med enkla hjälpmedel för att hålla din energi inom dig själv så du inte påverkas så mycket av andras energier

Lycka till// Jane

9 tankar om “Videoblogg – Att Hantera Medialitet och Högsensitivitet

 1. Profile photo ofYin-Yang63
  Anna-Lena säger:

  Mycket bra inlägg. Gör detta varje dag och ber också om ett skyddande ljus innan jag träder ut i vardagen och det hjälper helt fantastiskt. Om jag har glömt bort någon gång så känner jag direkt skillnaden. Tacksamt att man kan skydda sig själv med så små medel. Tack för dina inlägg <3

 2. Maj Hedin säger:

  Jättebra inlägg! Är högkänslig och gör detta regelbundet, ber också ää Mikael om beskydd varje morgon och varje gång jag sätter mig i bilen och ska köra. Det är så enkelt men gör så mycket.

 3. Mikael säger:

  Tack för ett hjälpsamt inlägg! När jag drog in auran kände jag att jag kom ner i varv och blev sömnig. Tror att det kommer till god hjälp för mig som behöver ha kontakt med mina egna energier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.