Läka sköldkörteln och andra sjukdomar…
de sk ”mystiska sjukdomar” som läkarvården inte förstår.

Visst går det att läka sköldkörteln. Men inte med traditionella skolmediciner. Ja, visst går det läka sköldkörteln! Något som skolmedicinen inte talar om högt om. Efter 20 års medicinering av min sköldkörtel med traditionellt levaxin och sk Lio, blev jag aldrig bättre utan bara sämre i min fysiska kropp och själ.

Till slut kom jag till en punkt i livet då jag kände leva eller dö och jag valde att leva.
medial läkning

Där började min läkning. Jag satte mig och mediterade och bad Gud och andliga vänner om hjälp. 2 dagar senare hade jag boken ”Medial läkning” i min hand.

Det blev en intressant läsning och jag sträckläste boken på 2 dagar och satt bara och nickade och hade aha upplevelser. Där stod allt som jag redan anat. Skolmedicinen läker inte sköldkörteln. Nej, skolmedicinen håller istället syntetiska hormoner igång i kroppen, istället för den egna produktionen, vilket gör sköldkörteln lat och svag i sin egna produktion!
Till på köpet blir man sjukare av medicinerna. Ja rent förgiftad blev jag. Så pass att jag bara låg och kom ingenstans. Något var allvarligt fel i kroppen, det kände jag.

 

Följdsjukdomar som blev av 20 års medicinering var:

* Fetma ca 50 kg övervikt
* Högt kolesterol
* Högt blodtryck
* Ledvärk- muskelvärk (fibro)
* Hjärndimma- förlamande trötthet
* IBS
* Roshea
* Tinnitus
* Hjärtklappning/ rusning
* Matthet
* Djupa depressioner i perioder- tappad livsvilja.

Ja, som ni ser blev jag inte bättre även om jag med healingens hjälp höll mig flytande. Utan den vet jag inte vad jag skulle ha gjort.
Man kan ju tycka att, efter 20 år borde sköldkörteln vara hel igen, men medicinerna funkar inte så tyvärr. Jag anser att sjukvården fört mig och tusentals andra bakom ljuset då det finns en väg ur medicinering och att läka sköldkörteln.

Med denna text hoppas jag fler sköldkörtelsjuka kan hitta steget till läkning genom dessa böcker jag rekommenderar som livsviktiga. Böcker som nu mera är obligatoriska inom min healingutbildning, då det berör alla så kallade mystiska sjukdomar. De sjukdomar som sjukvården inte förstår sig på.

Medial läkning

Min läkning började den 12 februari 2018. Då förändrade jag allt i min vardagskost och började med en rekommenderad detox på 28 dagar. Det var en revolution. Sakta kom orken tillbaks och efter en vecka hade jag gått ner 4 kg. Jag som inte hade lyckats gå ner ett hekto på år. Mina tänder blev vitare och tandköttet fastare. Jag tappade mindre hår.

Wow! Det blev min vändpunkt.
Det hände något med kroppen!

I 28 dagars kosten äter man bara råa grönsaker och frukt och man äter ofta. Jag var aldrig hungrig någon gång under denna detox och samtidigt gick jag ner i vikt.

EBV- virus är roten oftast till sköldkörtelproblem (och många andra mystiska sjukdomar) och många av våra vanliga livsmedel göder viruset så som ägg, mjölkprodukter, ost, gluten (vete), rapsolja, majs och ”naturliga smakämnen”. Tungmetaller är också gödning för EBV- viruset och jag själv är ju amalgamförgiftad och det var så min sköldkörtel blev sjuk för 20 år sedan.

medial läkningMed boken ”Medial Läkning – Kostguiden” förstod jag verkligen hur fel vi äter.

Jag har ju alltid vetat att vi är vad vi äter, men här blev det så tydligt och… handen på hjärtat… jag har jag nog inte riktigt förstått betydelsen förrän nu, efter kunskapen i böckerna.
Det blir så självklart. Skapelsen har gett oss allt vi behöver bara vi förstår det. Frukt och grönsaker helar dig och jag är ett levande bevis för detta!

Sakta håller jag nu på att trappa ned mina mediciner, men man måste ta det sakta då det lagras i levern och går man för fort fram kan det göra att levern släpper löst lagret. Mitt största livselixir är selleri-juice, som jag dricker ett glas av varje morgon och denna juice är verkligen mirakel för kroppen. Just nu är jag inne i den sista 30 dagar perioden av 3 (4 med detoxen) och nu är fokuset att hela sköldkörteln med kosten och jag känner hur livet kommer tillbaks för var dag som går.

Min kropp har blivit rörligare. Jag har nu tappat 15 kg, stundtals har hjärndimman släppt och jag är piggare. Är uppe tidigt på mornarna nu vilket aldrig hände förr.

Jag har fått livet tillbaka igenom Anthony Williams böcker och hans bok om just att läka sköldkörteln. Jag rekommenderar dig dem! Det är värt besväret! Du får livet tillbaka!

Lycka till Jane

Comments (9)

Så fantastiskt jane❣️
Grattis 😊 glad för din skull ☺️

Ska nog köpa boken jag med.
Äter du B12 vitaminer när du tar ut tex ägg ur kosten?
Eller äter du kött?
Jag äter inte kött sedan flera år men äter ägg varje morgon och tar
B 12.vitaminer som kompensation för köttet jag tog bort
Jag hade rejäl B12 brist en gång trots kött till maten och vart trött sjuk glömsk. Hjärndimma mm

Användare som GILLADE denna kommentar:

  • avatar

Tack Wenche
Ja köp boken du kommer inte ångra dig 🙂
Jag har ätit tillskott av B12 i 20 år de sista åren äter jag holistisk B12 som inte är skadlig som den som skolmedicinen skriver ut.
Om jag äter annat en veganskt så äter jag fisk o skaldjur men det sker väldigt sällan nu mera.
Jag åt också ägg 2 st varje morgon tills jag läste boken ”Medial Läkning” sen dess har jag inte ätit ett ägg
Tyvärr gör äggen oss sjuka sjukare……
EBV – virus göds av ägg /Jane

Jag håller helt med dig Jane i att sjukvården inte har kunskaper i detta fullt ut. Jag har en arbetskollega som är drabbad av samma sak som du och där är det Levaxin som sätts in.
Jag hade hört talas om en maskin som kallas SCIO, och då detta gällde som friskvård så provade jag efter det att andra kollegor rekommenderat detta. Varför har inte sjukvården denna kunskap kan jag undra efter att min behandling var gjord??? Jag rekommenderade min kollega att prova i alla fall, och efter ett antal behandlingar börjar hon nu hitta tillbaka och mår mycket bättre. På prov äter kollegan nu även svinkörtelshormon som tillskott i stället för Levaxin, och efter 2 månader visar SCIO att värdena kraftigt förbättrats. Men detta törs man ju inte berätta för sjukvården att det finns alternativ kunskap. För att göra detta kort, infogar jag bara lite text om vad en SCIO gör, så får man själv bedöma om detta är tillförlitligt.

”SCIO är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument utvecklat av ett internationellt forskningsteam lett av prof. Nelson i Ungern. Med SCIO kan man balansera i stort sett allt i kroppen som inte är som det ska: konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella problem, latenta problem och obalanser, virus, bakterier, parasiter, akuta inflammationer, stress etc. Man lyckas också lösa flera problem som man normalt inte klarar med konventionella metoder som allergier, ångest, emotionella trauman, kvicksilverbelastning, autoimmuna problem, migrän, kroniska inflammationer etc.”

Användare som GILLADE denna kommentar:

  • avatar
  • avatar

Hej Jan
Var tvungen googla SCIO och tja kanske om det fungerar så är det ju bra men såg också samtidigt man skulle äta vitamin och mineraltillskott vilket för mig blir märkligt – vilket är då hönan eller ägget 😉
Jag är generellt skeptisk till alla dessa nymodiga maskiner som kostar skjortan och lite till – men jag viker mig om jag blir motbevisad 😉
svinkörtelshormon har hjälpt många må bättre men det finns en baksida det föder EBV- virus och andra virus i kroppen vilket inte är bra. Och dessutom så läker det ju inte sköldkörteln det har samma verkan som levaxin bara underhåller kroppen med hormoner och gör den egna sköldkörteln lat.
Be din vän läsa de böcker jag rekommenderar i bloggen de gör skillnad //Jane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.