Information

Hem Forum Mediumskap Medialitet Information

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Profile photo ofYin-Yang63 Anna-Lena 1 år, 7 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4030
  Profile photo ofYin-Yang63
  Anna-Lena
  Medlem

  Jag har en fråga angående information som jag får när jag har sessioner. Många medium säger att det ej kommer ihåg vad det sagt till sin klient men jag kommer faktiskt ihåg en del av själva sittningen och kan komma ihåg flera månader – år tillbaks, inte allt men en del. Hur kommer det sig att jag kommer ihåg och inte andra medium?!

  Tacksam för svar, med kärlek <3

  #4031
  Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell
  Moderator

  Intressant fråga – Alla medium är ju olika , men de flesta bör minnas delar vid speciella sittningar som berör- men däremot om man gör många sittningar blir det en omöjlighet hålla allt i huvudet . Det som kommer igenom är ju inte till mig som medium utan för klienten/sittern , det går liksom bara igenom och förbi men stannar inte då det inte är för mig som medium.

  Sen är det skillnad på medialt eller mediumistiska sittningar (ande kontakt)

  Varför det är så för dig Anna_ Lena – det är nog bara så , därför vi är olika

  //Jane

  #4032
  Profile photo ofYin-Yang63
  Anna-Lena
  Medlem

  Tack för svar Jane. Ja jag kommer ju inte ihåg allt men vissa delar sitter kvar och jag har ju inte så många sittningar så kanske därför hi hi hi. Självklart försvinner det ju med tiden men det är som att vissa bitar hänger sig kvar och kanske det också beror på att det var något starkt just i den informationen.

  Så sant som du säger Jane, vi är ju olika och vi jobbar ju oxå olika liksom i det dagliga livet <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.