Att söka kontakt i andevärlden via medium.

kontakt med andevärlden via mediumJa, hur är det med den saken egentligen, behövs vi medium? Ja, i vissa fall och enstaka gånger, men gör inte besök hos medium till ett beroende.

När du väl fått ditt bevis på att just din när och kär lever vidare i andens värld så behöver du inte söka mer. Då vet du att de finns där för dig den dagen du själv ska dit och du har fått ditt bevis på själens överlevnad. Andevännerna vill inte du ska bli beroende av att uppsöka medium efter medium för att tala med dem. Andevännerna hör dig och ser dig. Det är vi levande som har svårt se och höra dem. Andevännerna vill tala direkt med dig de talar med dig i hjärtat via minnen, tankar, drömmar och dina känslor.

Om du talar med dina andliga vänner som du talar med vem som helst så går det fram till dem. Håll dem levande i dina minnen så får du svar direkt utan en mellanhand som ett medium är. Dina nära och kära i andens värld vill att du ska leva ditt fysiska liv full ut, inte hålla kvar dem i dina beslut i livet. De vill du ska utvecklas och växa själv i ditt jordiska liv. Tids nog ses ni igen och kan umgås. Detta är bara en tillfällig separation som är nödvändig för själens utveckling.

Se dina nära och kära i deras nya existens och sök där, hur du kan, med hjälp från dem se allt det fina som de nu upplever i andens värld. Var glad över deras existens nu och håll tårarna borta för du vet ju… de lever vidare och är därför inte döda. Deras själ, essensen av dem, finns kvar. Och många gånger går de bredvid dig sida vid sida. Särskilt i dina svåra stunder finns de där för att trösta dig. Var då uppmärksam på tecknen ifrån dem. En glimt av dem som visar sitt stöd för dig, att du inte är ensam.

Sök dina egna bevis hellre än att gå via medium. Det är i ditt eget hjärta de bästa svaren kan mottagas från dina nära och kära i andens värld. En tolkning via ett medium är alltid färgat av mediumet själv, oavsett vilken form av mediumskap.

Det är alltså inte 100% anden som talar utan tyvärr ibland en stor del från mediumets egen tolkning. Särskilt i dag i den djungel av medium som finns att tillgå där ute. Har tyvärr fått tagit del av människor som blivit illa berörda av vad medium sagt om deras nära och kära och om dem själva med. Så har du väl fått ditt bevis via medium så ska du inte behöva söka upp fler. Ju fler medium du besöker desto mer förvirrad kan du bli, då det tolkas olika från medium till medium.

Vill du förstå och veta mer om andevärlden? Sätt igång och undersök saken själv. Ju mer du förstår om den ju närmare kontakt kan du ha med dina egna nära och kära där. Därför älskar jag spiritualismen och dess filosofi. I filosofin och fundamentet finner du alla svaren du behöver för att förstå mer om andens värld. Vilket också är vår värld inom en snar framtid. Alltid bra att vara förberedd 🙂

Jag läser med förtvivlan på nätet där människor reser land och riken runt för att hitta bästa mediumet för att deras nära och kära ska tala igenom dem, när de troligen redan gjort det via ett medium för länge sedan. Det blir ett beroende och en flykt att inte leva sitt eget liv full ut. Och inget vore mer fel ifrån andens vilja. De vill inte du ska jaga dem runt världen. De går ju vid din sida. Lyssna inåt och känn dem så är de ju där närhelst du behöver dem. De vill inte att du fastnar i din sorg eller att du ska vara beroende av medium för att tala med dem. Däremot vill de du utvecklas i din egen ande och ditt nuvarande liv i din vardag.

Vi har ett jättebra ord i svenska språket som heter ”lagom”. Ja, lagom kontakt är bäst för både dig själv och anden. Det finns ju sätt man kan förstå alla tecknen och hur man själv kan söka kontakten utan att man går via ett medium. Lär dig dem så behöver du inte gå via medium de gånger du verkligen behöver tröst av dina andliga vänner.

Tack för att just du tog dig tid att läsa detta inlägg. Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Hälsningar Jane lyzell

PS! För dig som vill veta mer och förstå tecknen mer, så håller Lyztran en kurs i september https://www.lyztran.com/produkt/kontakt-med-andra-sidan/

© Lyztran – Jane Lyzell

13 tankar om “Att söka kontakt i andevärlden via medium.

 1. Profile photo ofSusanne
  Susanne Ekwall säger:

  Så berörd jag blev av denna fina förklaring ? Jane du har prickat in varje ord av sanningen. Dom orden Tackar jag för. Vi går i stort sett hand i hand med våra när o kära. Det är “bara vibrationen” mellan oss o den tunna transparenta vibrationen. Det är endast den högre vibrationen som gör att många inte kan se sina kära. Tids nog när våra läror är färdiga här på Moder Jord då får vi komma hem.

  Många av våra medmänniskor lider av sorgen när allt det konkreta försvinner – det blir svårt att ta in saknaden när så många inte förstår hur nära vi är varandra – så många som saknar kunskapen o den Andliga läran om evigt liv.

  Jag håller med – lyssna inåt, svaren finns där i så mycket kärlek o glädje tillsammans med så mycket hjälp från våra nära.
  Håller med dig i alla svek o tyngder av ångest som vissa medium kan lägga på den som söker tröst. Många gånger är det okunskapen som blir till hemska tyngder för kunderna – en kund ska känna sig upplyft efter att ha gjort sitt besök hos sitt medium – inte ännu mer tynglagd.
  Det finns Medium o Medium men när girigheten tagit över är det väldigt oseriöst att fortsätta som Medium……tyvärr fortsätter för många. Meningen som Medium är att hjälpa inte bli rik, klart ska vi alla kunna betala våra räkningar.

  Symboler med klara budskap finns överallt – när vi förstår dom är det till stor hjälp. Att du ska ha en kurs i detta gjorde mig glad o jag hoppas den blir välfylld med många aha-upplevelser.
  Skriver som du gjorde Jane “dom fullständigt haglar över oss”

  Sänder dig ljus o kärlek i allt ditt seriösa samarbete med Andevärlden? Kram Susanne//??

 2. Dina säger:

  Tack för de visa orden. Så bra !
  Precis! Vi är ju här för att leva jordelivet så varför skulle vi leva i andens värld innan det är dags för oss.
  Jag har också tänkt att kanske det inte alltid är anden av en nära kära som kommer fram och talar när det förmedlas av vissa medium. Som du säger det finns alla möjliga där ute och som “tolkar” sin sanning äkta eller spelat. Det kan lika gärna vara andar från den mörka sidan som förställer sig eller någon annan överhuvudtaget. Skrämmande då att bli vilseled.. Jag tror att man ska ha stor respekt och vara lite skeptisk… “Allt är inte guld som glimmar…”. Lätt att vilja tro alla om gott för man vill så gärna ha kontakt med sina kära!

  • Profile photo ofJane Lyzell
   Jane Lyzell säger:

   Tack Dina
   För ditt inlägg 🙂
   Ja ibland är det skrämmande saker jag får höra – men mörka sidan bemödar sig inte med att komma tillbaka hit , de har fullt upp med sig själva 😉
   Ja tyvärr är det lätt vilja tro att allt är sanning som sägs från våra medium därute…..
   sanningen är nog att få medium uppbär sin titel.

   För många år sen kom ett av våra svenska fina medium igenom på en seans och sa så här om dagens medium.
   “dom säger dom säger våra ord – men det är inte våra ord som dom talar ”
   Det säger en hel del om dagens demonstrationer i mentalt mediumskap

   //Jane

 3. Diana Cadier säger:

  Så rätt så❤️Min älskade pappa gav mej tillräckligt med bevis på sin existens efter sin bortgång☺️Han hälsade på mej så tydligt med sitt tricksande med elen,lampor,radio som jag aldrig förut upplevt?Bara för ett tag sen då jag började meditera mer regelbundet tändes min utebelysning på dagen❤️Tror inte jag har fel om det är ett ”hej” från andevärlden….kanske pappsen❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.