LYZTRANS SPIRITUALISTISKA JULANDAKT – För 15:e året i rad!

SPIRITUALISTISK JULANDAKT
– ”Christmas Tree Seance ”

Inom den spiritualistiska läran har det alltid funnits Julseans för andebarnen, vilket vi på Lyztran har anammat sen 2003. Det är alltså 15 år sedan vi började i år och vi fortsätter att varje år anordna detta med en utökad Julandakt för barnen i Andevärlden och till förmån för barnen i Tibet/Haiti samt sjuka barn på våra sjukhus.Vi samlar in pengar som doneras till barnen i Tibet/Haiti och Julklappar som först andebarnen tar del av och sedan lämnas de till barnavdelningen på sjukhus.

Bakgrund

Colin Fry, min mentor och vän var den som introducerade ”Christmas Tree Seance” för oss och det skapade intresset att även göra det här i Sverige som då blev “Spiritualistisk traditionsenlig ”Sunday Service” andakt – Varvat med Svensk Jul tradition! Något som vi välkomnar alla att delta på. Det innebär man har en andakts- hållare som håller själva andakten. Sedan har vi inspirerat tal från andevännerna igenom ett medium. Juldikter och sånger finns också med . Vi håller också en Clairvoyant demonstration/ Storseans och så har vi en healingstund. Julfika med så klart 🙂

De som vill får gärna ta med en inslagen Julklapp (som inte får lysa – låta eller glittra) till andebarnen i andevärlden (märk gärna era paket med F för flicka och P för pojke. Detta är ifall något paket inte skulle bli öppnat under den fysiska julgrans- seansen som hålls senare på kvällen) Efter att andebarnen tagit del av dess leksaker och det tagit med den eteriska delen av leksaken så skänks dess fysiska del av leksaken, då fylld med härlig andehelande energi, till våra barn på sjukhus!

Den Fysiska Julgrans- Seansen

På kvällen efter lulandakten sadlar vi om för den fysiska julgrans- seansen som är en sluten cirkel med inbjudna sittare. Under den fysiska mediumskaps- seansen kan andebarnen komma igenom fysiskt då vi erbjuder dem förhållanden som gör det möjligt för dem att ta del av alla skänkta julklappar och leka en stund med dessa. Detta är en fantastisk stund att få medverka till att de kan få denna möjlighet! Efter seansen lämnar vi kvar leksakerna i seansrummet över natten, så de har en liten stund till att ta del av sina julklappar och ta med den eteriska delen till andevärlden.

Dessa leksaker kommer sedan att överlämnas till barn på våra sjukhus innan Julafton, fyllda med andlig helande energi från andebarnen!
En fantastisk fin julstund i spiritualismens anda. En höjdar dag som man inte vill missa!

Delta i vår årliga andakt:

För dig som är intresserad vara med se länken nedan:
https://www.lyztran.com/produkt/spiritualistisk-julandakt-med-storseans/

För dig som inte kan delta men ändå vill donera pengar eller julklapp till andakten går det bra skicka en julklapp eller sätta in på vårat bg nr 841-5713 eller swish nr 1233441052. Märk då med Donation Julandakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.