Videoblogg – Jane tolkar inspirationskort

Här kommer ett videoinslag där Jane tolkar några kort ur hennes egen lek "Andliga Råd", för den närmaste veckan...

9 tankar om “Videoblogg – Jane tolkar inspirationskort

 1. Profile photo ofSusanne
  Susanne Ekwall säger:

  Tack Jane för ett mycket bra blogg-inlägg ?
  Stämmer så det “knakar” har nyligen fått 3 nya guider (ca 2 mån) en till är på väg, det blir ett spännande möte.

  Indien hinduismen är ett stort ämne, mycket spännande. Har varit i Indien, vill tillbaka. Mina tankar har förts till just det landet väldigt ofta sista tiden.

  Naturen är så viktig för mig där kan jag söka tystnaden, dofterna, höra vinden se alla skiftningar ja det finns hur mycket som helst – jag har ett “eget” träd utanför mitt hus där stannar jag varje dag på mina promenader med min vovve Wilmer, det blir till en lätt meditation varje promenad, ibland har jag kommit på mig själv “oj han har väl inte bajsat nu eller” som sagt plockar alltid upp när han är klar. ?

  Ska bli mycket spännande med fortsättningen av din blogg.
  Tack Jane “du är så fin i dina mysiga kläder – ser varmt o gott ut”

  Vet du jag längtar efter “lilla Happy” kram till dig ???

 2. Anette - säger:

  Har en återkommande dröm ? skitiga toaletter o hittar inte hem ? nu va det ännu värre tog tåget o hamna på station med säckar men va rationers städat o ordning ? men orolig hitta hem gick upp en trappa gammal blev positiv kände igen lite ?

 3. Profile photo ofJane Lyzell
  Jane Lyzell säger:

  Hej Anette
  Drömmar verkar mer intensiva nu efter fullmånen i februari – likt våren som vaknar till liv – vill våra drömmar väcka oss i insikt. Så dina drömmar nu har en betydelse .
  smutsigt vatten står oftast för din egen kropp eller känslor.- att du inte hittar hem kan betyda du behöver se över hur du lever just nu. tåget får symbolisera förändring som du behöver vilket du kände lite positivt .
  Vänligen Jane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.